HET MYFOODCOACH
12-WEEKSE AFVALPLAN

Super simpel en persoonlijk programma om je streefgewicht te bereiken
MELD JE AAN

HET MYFOODCOACH
12-WEEKSE AFVALPLAN

Super simpele en persoonlijke programma’s om je streefgewicht te bereiken
MELD JE AAN

HOE GEBRUIK JE MYFOODCOACH

Het doorlopen van jouw succesvolle afvalreis was nog nooit zo makkelijk. Vanachter je eigen laptop en op je eigen locatie in slechts 15 minuten tijd per week de stappen zetten in jouw digitale account om elke week succesvol af te vallen!

HET 12-WEEKSE AFVALPLAN BESTAAT UIT:

  • Persoonlijk voedingsschema  + variatielijsten

  • Coachingsvideo’s

  • Online werkboek

  • Korte Kennisvideo’s

  • 6ox lekkere slanke recepten

  • 12 boodschappenlijsten

  • Toegang tot besloten community

  • 12 live coachingscalls in de fb groep

  • 40x Handouts voor bv buiten de deur eten of vakantietips

  • Coaching van een diëtist (hoeveelheid hangt af van je pakket)

Bij ons geen twijfel of je je kilo’s gaat kwijtraken dankzij onze unieke resultaat garantie. Honderden mensen zijn je voorgegaan en genieten nu dag in dag uit van hun lijf. Dankzij de besloten community omring je je met gelijkgestemde mensen die allemaal 1 en hetzelfde doel hebben: afvallen. Met ons als coach aan je zijde met alle kennis in huis, ga jij je doel 100% zeker weten behalen en behouden.

HONDERDEN MENSEN GINGEN JE VOOR

Gewoon eerlijk. Dat is het eigenlijk. MyFoodCoach is gewoon eerlijk!

Ben

Jullie zijn een super team zijn! De coaching calls op maandagavond en het feit dat jullie gewoon de hele dag/week voor mensen klaar staan om te helpen!

Leanne

19 KILO AFGEVALLEN!! Na mijn ervaringen met MyFoodCoach kan ik niets anders zeggen dan: “Zeker een aanrader!”

Bernice

Ik vond het 12-weekse afvalplan echt super, Bo & Fleur hun enthousiasme is enorm!

Bram

Wat ik zo leuk vind aan MyFoodCoach is niet alleen alle kennis en alle tools die je krijgt aangereikt, maar vooral de ondersteuning die je krijgt van de meiden en van de mensen waarmee je de 12 weekse volgt!

Dennis

Jullie zijn allebei hele lieve enthousiaste maar vooral kundige foodcoaches!

Kitty

Met zo’n gepassioneerde coach gaat het mij lukken mijn streefgewicht te behalen!

Olga

Tijdens mijn vorige afvalpogingen heb ik geen inzicht gekregen in mijn gewoontes waardoor het slechts tijdelijke resultaten waren. Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn gedrag

Lianne

En het fijne is, het kost veel minder moeite dan ik had verwacht. Bo en Fleur laten je op een positieve manier kennismaken met een nieuwe leefstijl.

Ian

WIJ GELOVEN IN JE

Je baalt van je lichaam en met name je buik. Je kunt nu niet de kleding aantrekken die je graag wilt dragen. Je vindt het vreselijk jezelf op foto’s te zien en voelt je onaantrekkelijk richting je partner. Je baalt van je lichaam in de spiegel en trekt je liever ’s avonds terug achter de tv omdat je je schaamt voor je lichaam en te weinig energie hebt om erop uit te gaan.

Je wilt afvallen zonder ooit nog een dieet te volgen. Je wilt genieten van lekker eten en gezellige momenten zonder zorgen te maken over je gewicht. Je wilt niet meer gaan voor een crashdieet maar voor levenslang resultaat dankzij een eetpatroon wat past bij jou en je gezin!

Wij geloven erin dat jij na 101 afvalpogingen succesvol kunt afvallen zodra je je gedachten en gewoontes onder de loep gaat nemen met behulp van onze succesvolle methode en in actie komt dankzij duidelijke + directe coaching van ons.

ONZE PAKKETTEN

* Het programma duurt 12 weken. We geven je de optie om het totaalbedrag uit te spreiden over 6 of 3 maanden.
In een keer betalen is natuurlijk ook een optie

Ready? Meld je nu aan!

MELD JE AAN