EEN DUIDELIJKE AANPAK VOOR MINDER KILO’S

RUST IN JE KOP. GRIP OP JE GEWICHT. WERK AAN JE GEZONDHEID.

Compacte online training waarin je oa ontdekt:

  • Dankzij welke ene strategie je voor altijd je gewicht onder controle krijgt.

  • De meest gemaakte fouten op het gebied van afvallen (alle bullshit voedingscoaches maken deze fout, en leren hem ook uit).

  • Welke 3 dingen je moet doen om je zelfvertrouwen een boost te geven, stralend voor de spiegel te kunnen staan en alle kleding weer aan kunt trekken.

Inspirerende online training vol praktijkvoorbeelden. Minder kilo’s. Minder gedoe. Meer zelfvertrouwen. Een sterker karakter. Focus in je strategie om af te vallen. Meld je hieronder gratis aan en ontvang direct alle informatie via de mail.

De volgende training begint over:

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec
Donderdag
25 juli
20:00 uur

GRATIS

Let op! Dit is een live training en er zal geen opname beschikbaar zijn!

“Wat een ontzettend toffe Masterclass was dat! Heel goed en vooral tof gedaan. Jullie hebben de basis heel goed uitgelegd. Jullie enthousiasme is fantastisch.
De inhoud van de Masterclass is helder en logisch en ben dan ook zeer benieuwd wat de komende 12 weken voor mij gaan betekenen. Ik heb er zin in!”

Elvera

“Duidelijk, krachtig en precies zoals jullie zijn en hoe jullie aanpak zal zijn ( voor zover ik jullie aan gevolgd heb op FB ). En overtuigend genoeg om gelijk aan te melden ”

Monique

“Bo & Fleur weten in een uurtje mij te informeren en enthousiasmeren om op een constructieve manier aan de slag te gaan om af te vallen en mijn gedragspatronen(die leiden tot eetpatronen) blijvend te veranderen. Doordat de visie en de manier van aanleren mij aanspreekt, ga ik de 12 weekse volgen!”

Pieter-Wiebe

“Na de masterclass van vanmorgen gelijk aangemeld voor het 12 weekse programma. Het werd zo enthousiast gebracht, dat ik extra gemotiveerd er aan ga beginnen. En het feit dat er geen verboden voedingsmiddelen op het lijstje staan, is iets wat mij enorm aanspreekt.”

Marion