Vertrouwd door 4500+ tevreden mensen op hun afvalreis, met ondersteuning van ervaren diëtisten

Leer afvallen zonder dieet

In deze online 5daagse cursus leren we je afvallen zonder diëten

1 kilo in 5 dagen
Gratis
Krijg direct toegang
Ontwikkeld door diëtisten
Start vandaag gratis
Kom lekkerder in je lijf

Meld je gratis aan

Dankjewel! Je aanmelding is ontvangen.
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Maak een vliegende start met deze 5-daagse

Stel je eens voor dat je eindelijk een manier vindt om af te vallen zonder jezelf te hoeven uithongeren of te moeten worstelen met onrealistische diëten. Stel je voor dat je een programma vindt dat niet alleen resultaten oplevert, maar dat je ook ondersteunt en begeleidt op je reis naar je droomgewicht.

Deze challenge is meer dan alleen een kans om gewicht te verliezen. Het is een kans om een positieve verandering in je leven teweeg te brengen. Het is een kans om te leren hoe je voor altijd afscheid kunt nemen van het jojo-effect en een gezonde relatie met voeding kunt opbouwen.

Maar het belangrijkste is dat deze challenge een kans biedt om de beste versie van jezelf te worden. Om je zelfvertrouwen te vergroten, je energieniveau te verhogen en weer verliefd te worden op je spiegelbeeld.

Wat anderen vinden van MyFoodCoach

Wat andere zeggen over onze expertise
"Ik zou de coaches van MFC aan iedereen aanbevelen, zelfs als je maar een paar kilo wilt kwijtraken. Ze zijn zo gedreven in wat ze doen. Ze motiveren je, geven je een schop onder je kont en vieren behaalde successen met je mee. Maar bovenal hebben ze mij daarnaast mijzelf weer helpen terugvinden"
Eline
"Gewoon eerlijk. Dat is het eigenlijk. MyFoodCoach is gewoon eerlijk!"
Bram
"Ik ben niet aan het lijnen en ik doe geen dieet, ik werk aan een verbeterde gezondere versie van mezelf."
Giuliana

Wat kan je verwachten?

Hieronder vind je alle onderwerpen uit de 5-daagse

Dag 1: Kcal budget

In theorie is afvallen simpel: creëer een negatieve energiebalans door minder calorieën te eten dan je verbrandt. Maar in de praktijk is het complexer. Het draait niet alleen om wat je eet, maar ook om hoeveel je eet. Een goede planning, nauwkeurig wegen en bewuste keuzes zijn cruciaal.

Dag 2: Dwingende noodzaak

Intrinsieke motivatie komt van binnenuit, gebaseerd op je eigen wensen en verlangens. Vind je dwingende noodzaak door jezelf essentiële vragen te stellen. Motivatie is de brandstof achter elk doel, vooral als het gaat om gewichtsverlies. Ontdek hoe je jouw persoonlijke motivatie kunt aanwakkeren door diep in te gaan op jouw drijfveren.

Dag 3: Gedragsverandering

Op dag 3 benadrukken we het belang van een dwingende noodzaak bij afvallen. Onbewuste voedselkeuzes zijn vaak de oorzaak van overgewicht. Gedragsverandering is cruciaal voor blijvend succes. Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben op je reis naar je droomgewicht. Verdiep je in de kracht van kleine stapjes en ontdek hoe je ze kunt integreren in je dagelijkse routine. Leer hoe je bewustzijn kunt vergroten door het bijhouden van een eetdagboek, waardoor je inzicht krijgt in je voedingskeuzes en gewoonten.

Dag 4: Quick Fix

Duurzaam gewichtsverlies gaat verder dan snelle fixes. Onderzoek hoe je een mindset kunt ontwikkelen die gericht is op blijvend succes door te begrijpen hoe gedragspatronen je eetgewoonten beïnvloeden. Leer hoe je deze patronen kunt herkennen en aanpakken om een gezondere relatie met voeding op te bouwen.

Dag 5: Terugval

Terugvallen zijn onvermijdelijk op de weg naar succes, maar ze hoeven je niet te definiëren. Ontdek hoe je veerkracht kunt opbouwen en tegenslagen kunt overwinnen door zelfreflectie en het herkennen van triggers.