JA IK DOE MEE
JA, ik doe mee

Zullen we samen starten met afvallen in 2022?

Als diëtisten helpen wij jou graag om te stoppen met diëten en te starten met duurzaam gewicht verliezen en een goede start te maken met je goede voornemens!

Waarschijnlijk heb je al veel geprobeerd en was het resultaat slechts tijdelijk.
Maar je droom om slank te zijn is er nog steeds!

Op 14 februari starten we met een 5-daagse challenge via Instagram om je een stapje dichterbij je droomgewicht te brengen.

Doe je mee?

JA, ik start 2022 slank

Karin

Geen Dieet & Toch Afvallen!

In deze 5 dagen ben ik zo enthousiast geworden en dat proefde naar meer. Geen strak dieet en toch afvallen, het klinkt geweldig en werkt ook nog. Maak een Instagram account en jij doet ook mee!!

In deze gratis challenge krijg je elke dag een video met een opdracht die je inlevert bij onze coaches via de chat. Je leert onze methode kennen en je gaat aan de slag met je relatie met eten en je gewicht. Zodat je nieuwe motivatie krijgt om op een duurzame manier je gewicht te gaan bereiken.

Wat gaan we doen?

✅ Maandag gaan we het hebben over ‘hoe afvallen nu eigenlijk werkt?’ en ‘waarom gedragsverandering hier succesvoller is dan diëten’.
✅ Dinsdag hebben we het over ‘jouw dwingende noodzaak’, jouw brandende verlangen waarom je gewicht wilt verliezen.
✅ Woensdag gaan we je leren hoe je efficiënte acties moet toepassen voor resultaat.
✅ Donderdag is een bijzondere dag. Want we hebben het niet alleen over waarom afvallen tot nu toe nog niet succesvol is geweest. Maar we hebben ’s avonds ook een bonustraining om 20:00. Waarin we je je de basiskennis leren van gedragsverandering zodat jij die kan gaan toepassen.
✅ En op vrijdag sluiten we de week af met een video en opdracht over jouw valkuilen en hoe je die moet tackelen.

Dit gaat je lukken

JA, ik doe gratis mee

“De filmpjes + korte opdrachten per dag hebben ervoor gezord dat ik in de eerste week al 1,1 kg kwijt ben geraakt. Dankjewel voor deze te gekke week!”

Kirsten

“Ik heb Instagram aangemaakt en ben aan de slag gegaan met de tips en tools. Ze hebben mij duidelijk gemaakt hoe afvallen werkt met gewichtsbehoud”

Bram

“Ja hoor het zoveelste dieet, dacht ik. Na dag 1 werd mij duidelijk dat dit allesbehalve een dieet is. Een te gekke aanpak die helemaal bij mij past!”

Yanga

Samen maken we afvallen weer leuk en eenvoudig

We hebben MyFoodCoach opgericht om een einde te maken aan nutteloze afvalpogingen. Onze missie is om je relatie met eten en je gewicht te verbeteren. Op een betrokken en duurzame manier.

We hebben de gratis 5 daagse ontwikkelt waardoor je kennis kunt maken met ons en onze bewezen succesvolle afvalmethode. Je maakt kennis met onze coaches, die jouw stok achter de deur zijn tijdens deze challenge.

Het enige wat je hoeft te doen is 5 dagen lekker actief mee te doen in ons besloten Instagram account. En je gaat zelf ervaren wat onze methode anders maakt. En als kers op de taart verlies je je eerste kilo al!

JA, ik start 2022 slank