Hieronder staat jouw type Excuustruus:

De voor-je-uit Schuiver

“Oehhh lekkere koekjes, ik begin morgen wel met afvallen”

“Deze week heb ik echt geen tijd om af te vallen ik heb het veel te druk”

“Ja, na mijn vakantie begin ik met afvallen.”

“Mijn goede voornemen voor 2020 is om 10 kg af te vallen”

Het beste moment om te starten met afvallen is niet gisteren, niet morgen maar vandaag. Van uitstel komt afstel. Want zeg nu eens eerlijk, hoe lang ben je in je hoofd al bezig met afvallen. Kom-in-actie! Het is hierbij vooral belangrijk dat je zinvolle acties gaat toepassen zodat je ook echt gegarandeerd gaat afvallen.

  • Je noodzaak om af te vallen moet worden aangescherpt. Van ‘willen’ naar ‘moeten’. Als je huis in de brand staat kom je toch ook direct in actie? Dat is geen kwestie van wil ik nu een brandje blussen. Je moet! Trek om die reden vanaf vandaag alleen nog maar kleding aan wat 1 maat te strak zit. Wedden dat je die dagelijkse confrontatie snel gaat oplossen!
  • Hoe hectischer je leven, hoe voller je agenda, hoe meer gezellige momenten er gepland staan: dat is juist het moment om te starten. Je moet leren hoe je die kcal slurp momenten kunt aanpakken omdat je anders een schijnveiligheid aan het creëren bent. Als het goed is ga je volgend jaar weer op vakantie toch?
  • Een actie die je vanaf vandaag direct moet gaan toepassen is het invullen van je digitale eetdagboek. Zorg ervoor dat je 7 dagen in de week binnen je kcal budget eet. En nee, niet dit invulklusje voor je uitschuiven. Elke dag = Elke dag.

Meer Excuustruusjes of guusjes leren kennen?
Scroll dan naar beneden

TIJDELIJKE
WELKOMSTAANBIEDING

Jouw starterskit
waardoor je elke week succesvol afvalt

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET NU AAN

TIJDELIJK
WELKOMSAANBOD

Hét voorbeeld voedingsplan voor jou waardoor je elke week succesvol afvalt

van €79,- naar €35,-

VRAAG HET AAN

HOE GEBRUIK JE DE STARTERSKIT

Afvallen was nog nooit zo eenvoudig! Na aanmelding ontvang je van ons direct diezelfde dag in je mailbox je starterskit. Geen verboden producten, na 20:00 uur mag je gewoon eten en zelfs koolhydraten zijn toegestaan. Afvallen gaat weer een feestje worden!

JE STARTERSKIT BESTAAT UIT:

  • Jouw voorbeeld voedingsschema

  • Verrukkelijke variatielijsten

  • Praktische maaltijdplanners

  • Razend lekkere recepten

  • Verhelderende video’s

ONTDEK DE ONDERDELEN UIT JE STARTERSKIT

Component 1: Voorbeeld Voedingsschema

Het is een must dat je weet wat jouw lichaam nodig heeft bij het bereiken van jouw droomlichaam. Eet je of minder dan je nodig hebt, dan kom je al aan of val je af. Zo heb je dat harde werk voor niks gedaan, puur en alleen door verkeerd te eten. Daarom is het noodzakelijk dat je een schema hebt wat werkt voor jou. Met daarbij de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels en vocht. Zodra je je jouw voeding gaat optimaliseren naar jouw persoonlijke voedingsschema weet je zeker dat je afvalt en alle voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor je je fitter en energieker gaat voelen!

Component 2: Verrukkelijke variatielijsten

We merken nog vaak op dat mensen denken in termen van ‘gezond’ of ‘ongezond’ of goede en foute eetkeuzes. Maar 1 product an sich kan je niet gezonder of ongezonder maken. Of doen aankomen of afvallen. We zijn voorstanders van 20% van je voeding uit extraatjes te laten bestaan en 80% volwaardige voeding. De extraatjes kun je zelf wel bedenken ? De volwaardige voedingskeuzes delen we meer dan graag met je dankzij de praktische en heldere variatielijsten voor je ontbijt, lunch, diner en snacks. Zodat je veel voedingsstoffen kunt binnenkrijgen voor weinig calorieën!

Component 3: Praktische planners

Succesvol afvallen valt en staat met een planning. Een goede planning is immers het halve werk. Daarom hebben we een maaltijdplanner en boodschappenplanner ontwikkeld. Zodat je in een handomdraai in huis kunt halen wat jij nodig hebt om je ideale gewicht te behalen!

Component 4: Razend lekkere recepten

Met de gezonde kcal-arme recepten wordt afvallen stukken eenvoudiger. Juist met het avondeten zien we dat mensen kcal bommen naar binnen werken zonder dat ze het doorhebben. Er wordt zelfs rekening gehouden met de vegetariërs! Snelle en makkelijke recepten. Lekker he? Zo ontvang je maar liefst 10 kcal arme recepten! Dan weet je zeker dat je voorlopig niet meer moeilijk hoeft te doen over het avondeten.

Component 5: Verhelderende video’s

Een stuk fruit is gezond. Chocola niet. Dat is zo klaar als een klontje. Over klontjes gesproken: wist je dat een blikje cola zes suikerklontjes bevat? Zes! Niet zo handig dus als je wilt afvallen. Cola light daarentegen levert nul suikerklontjes op. “Ja maar daar zit toch dat dodelijke aspartaam in” horen we je denken. Om moe van te worden zoveel fabels dat er zijn over voeding. Om jou weer wegwijs te kunnen maken tussen alle feiten en fabels in voedingsland ontvang je verhelderende video’s waarin we jou uitleggen hoe het nou precies zit. Zodat je met een gerust gevoel keuzes kunt maken die zowel wetenschappelijk bewezen zijn als werken voor jou!

Ontvang direct toegang tot jouw starterskit!

DIRECT TOEGANG VOORDAT HET TE LAAT IS!

WIJ GELOVEN IN JE

Je baalt van je lichaam en met name je buik. Je kunt nu niet de kleding aantrekken die je graag wilt dragen. Je vindt het vreselijk jezelf op foto’s te zien en voelt je onaantrekkelijk richting je partner. Je baalt van je lichaam in de spiegel en trekt je liever ’s avonds terug achter de tv omdat je je schaamt voor je lichaam en te weinig energie hebt om erop uit te gaan.

Je wilt afvallen zonder ooit nog een dieet te volgen. Je wilt genieten van lekker eten en gezellige momenten zonder zorgen te maken over je gewicht. Je wilt niet meer gaan voor een crashdieet maar voor levenslang resultaat dankzij een eetpatroon wat past bij jou en je gezin!

Wij geloven erin dat jij na 101 afvalpogingen succesvol kunt afvallen zodra je je gedachten en gewoontes onder de loep gaat nemen met behulp van onze succesvolle methode en in actie komt dankzij duidelijke + directe coaching van ons.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR

Ready? Meld je nu aan voor dit buitenkansje

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET NU AAN

Andere Excuustruusjes en Guusjes