Welkom bij Dieet Denken De Baas

In deze online training leer je dieet denken de baas te worden. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten stoppen met diëten en te leren wat ze nu echt moeten weten over eten en afvallen. Zodat je weer lekker in je vel zit, geniet van eten en een leefstijl aanleert wat werkt voor jou!

De training bestaat uit vijf sessies. Elke dag komt er een nieuwe sessie vrij.
Het is dan ook handig om een vast moment op de dag te kiezen om de sessie te volgen.

We vragen je om de bijbehorende opdrachten ook echt te maken.
Door ermee aan de slag te gaan krijg je pas inzicht in je eigen dieet gedachten en gedragingen.
Heel veel plezier!

Enthousiaste groet van ons,

Het Team van MyFoodCoach

3 tips om deze online training tot een succes te maken

Je staat op het punt te beginnen met de online training Dieet denken de baas.
Een goede voorbereiding helpt om er alles uit te halen. drie tips:

Na aanmelding kun je direct starten met de training, maar neem ook echt even de tijd ervoor zodat je alle informatie goed tot je kunt nemen. Dus zoek een rustige plek uit, leg je mobiel weg en trek per sessie 30 minuten uit.

Je kunt deze training in je eigen tempo volgen, maar de ervaring leert dat dagelijks 1 sessie voor de meeste mensen fijn werkt. Kijk of dit voor jou ook zo is of dat je liever een dag

Maak voorafgaand aan de training tijd in je agenda vrij, en plan je sessies vooruit voor de hele loop van de training. Neem deze ‘afspraak met jezelf’ serieus, zodat je ook echt grip kunt grijpen op dieet denken.

Sessie Overzicht

Hieronder vind je in een tijdlijn het sessie overzicht van jouw programma. Er gaat elke dag een nieuwe sessie voor je open waar je ook een melding van krijgt per mail. Veel succes en kijkplezier. En weet, actie in de praktijk, dat is waar het om draait! ?

Training Inhoud

Module inhoud
Module inhoud
Module inhoud
Module inhoud
Module inhoud