Afvallen Zonder Verboden Producten

Vraag Hier Jouw Gratis Proefpakket Aan Van Het 12-Weekse MyFoodCoach Afvalplan

Wat je krijgt:

  • Heerlijke recepten waarmee jij in een handomdraai een ontbijt, warme maaltijd, snack, kwark brood en zelfs een appeltaart op tafel zet zonder een bom aan calorieën

  • Concrete + praktische tips over duurzaam afvallen zonder verboden producten

  • Duidelijke uitleg over het verschil tussen je voorgaande afvalpogingen en de MyFoodCoach methode zodat dit je laatste afvalreis ooit gaat worden

  • Uitleg over het “MyFoodCoach 12 weekse afvalplan” waardoor jij energieker, fitter en slanker gaat worden

  • Mega handige maaltijdplanner + boodschappenplanner waarmee je binnen no time je boodschappen in huis weet te halen

  • Tien kcal rijke eetgewoontes snel weten te doorbreken dankzij de ‘breaking bad habits’ visual

  • Uitnodiging naar 5 dagen lang gratis coaching van ons!

Wat Anderen Zeggen

Een jaar geleden ging bij mij het roer om; vanwege rugklachten wilde ik afvallen. Ik dacht altijd dat afvallen moeilijk was en dat ik nooit meer koolhydraten mocht eten! Niets bleek minder waar. Ik leerde MyFoodCoach kennen en inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en heb ik veel meer energie en minder pijn. En…ik eet nog steeds een boterham en af en toe pasta  De verhelderende ‘no nonsens’ aanpak heeft bij mij zo goed gewerkt dat ik dit wil delen met jullie.

Eva, 43 jaar
Het enthousiasme wat de coaches laten zien in de coachingscalls motiveert je om er weer een week tegenaan te gaan. Maar eigenlijk kost dit niet heel veel moeite met de lekkere en gevarieerde gerechten die ze aanbevelen. En ze maken je echt bewust om je leefstijl te veranderen. Ik ben in 4 weken de eerste 4 kilo kwijt en ga nog even door. Wat mij het meest opgevallen is, dat ik altijd het idee had dat ik best veel kon/ mocht eten omdat ik redelijk veel sportte. Maar je voeding heeft meer impact op je gewicht dan je hoeveelheid bewegen. Bewustwording van wat er naar binnen gaat heb ik echt Bo geleerd. Bedankt daarvoor! Zeker aan te raden als je ook je leefstijl wil veranderen en wat kilo’s kwijt wilt
Karin, 45 jaar