Hieronder staat jouw type Excuustruus:

Het Gezelschapsdier

Genieten van gezelligheid en lekker eten. Heerlijk! Je leeft op van etentjes, verjaardagen, avonden met vrienden. Maar wat doe je als je wilt afvallen? Nee zeggen tegen al dat lekkers? Zeker niet als iemand uren in de keuken heeft gestaan om speciaal voor jou je favoriete maaltijd te maken. En als je met je vrienden een drankje gaat doen, ga je echt niet zeggen dat je aan het afvallen bent. Je geniet liever van het moment en bekijkt later wel hoe je de draad oppakt. Hieronder tips om je excuustruus aan te pakken:

  • Wist je dat het niet of afvallen of genieten is? Het kan en en! Maar wel binnen jouw persoonlijke kcal budget.
  • Betrek je omgeving bij je doel. Vertel juist je vrienden, familie en collega’s dat je aan het afvallen bent. Op die manier kunnen ze rekening houden met jouw doel. Vertel wat meer dan alleen “Ik wil van mijn kilo’s af”. Leg ze uit waarom je dat zo graag wilt.
  • Hou rekening met gezellige momenten in je agenda. Spaar wat calorieën voorafgaand op zodat je ze tijdens dat gezellige moment kunt uitgeven.
  • Ga voor de 80:20 regel. 80% volwaardige voeding en 20% extraatjes. Op die manier krijg je minder calorieën binnen, heb je minder snel honger/ trek en gaat het afvallen stukken sneller!

Meer Excuustruusjes of guusjes leren kennen?
Scroll dan naar beneden

TIJDELIJKE
WELKOMSTAANBIEDING

Je starterskit
waardoor je elke week succesvol afvalt

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET AAN

TIJDELIJK
WELKOMSAANBOD

Hét voorbeeld voedingsplan voor jou waardoor je elke week succesvol afvalt

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET NU AAN

HOE GEBRUIK JE JOUW STARTERSKIT

Afvallen was nog nooit zo eenvoudig! Na aanmelding ontvang je van ons direct diezelfde dag in je mailbox je starterskit. Geen verboden producten, na 20:00 uur mag je gewoon eten en zelfs koolhydraten zijn toegestaan. Afvallen gaat weer een feestje worden!

JE STARTERSKIT BESTAAT UIT:

  • Jouw voorbeeld voedingsschema

  • Verrukkelijke variatielijsten

  • Praktische maaltijdplanners

  • Razend lekkere recepten

  • Verhelderende video’s

ONTDEK DE ONDERDELEN UIT JE STARTERSKIT

Component 1: Voorbeeld Voedingsschema

Het is een must dat je weet wat jouw lichaam nodig heeft bij het bereiken van jouw droomlichaam. Eet je of minder dan je nodig hebt, dan kom je al aan of val je af. Zo heb je dat harde werk voor niks gedaan, puur en alleen door verkeerd te eten. Daarom is het noodzakelijk dat je een schema hebt wat werkt voor jou. Met daarbij de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels en vocht. Zodra je je jouw voeding gaat optimaliseren naar jouw persoonlijke voedingsschema weet je zeker dat je afvalt en alle voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor je je fitter en energieker gaat voelen!

Component 2: Verrukkelijke variatielijsten

We merken nog vaak op dat mensen denken in termen van ‘gezond’ of ‘ongezond’ of goede en foute eetkeuzes. Maar 1 product an sich kan je niet gezonder of ongezonder maken. Of doen aankomen of afvallen. We zijn voorstanders van 20% van je voeding uit extraatjes te laten bestaan en 80% volwaardige voeding. De extraatjes kun je zelf wel bedenken ? De volwaardige voedingskeuzes delen we meer dan graag met je dankzij de praktische en heldere variatielijsten voor je ontbijt, lunch, diner en snacks. Zodat je veel voedingsstoffen kunt binnenkrijgen voor weinig calorieën!

Component 3: Praktische planners

Succesvol afvallen valt en staat met een planning. Een goede planning is immers het halve werk. Daarom hebben we een maaltijdplanner en boodschappenplanner ontwikkeld. Zodat je in een handomdraai in huis kunt halen wat jij nodig hebt om je ideale gewicht te behalen!

Component 4: Razend lekkere recepten

Met de gezonde kcal-arme recepten wordt afvallen stukken eenvoudiger. Juist met het avondeten zien we dat mensen kcal bommen naar binnen werken zonder dat ze het doorhebben. Er wordt zelfs rekening gehouden met de vegetariërs! Snelle en makkelijke recepten. Lekker he? Zo ontvang je maar liefst 10 kcal arme recepten! Dan weet je zeker dat je voorlopig niet meer moeilijk hoeft te doen over het avondeten.

Component 5: Verhelderende video’s

Een stuk fruit is gezond. Chocola niet. Dat is zo klaar als een klontje. Over klontjes gesproken: wist je dat een blikje cola zes suikerklontjes bevat? Zes! Niet zo handig dus als je wilt afvallen. Cola light daarentegen levert nul suikerklontjes op. “Ja maar daar zit toch dat dodelijke aspartaam in” horen we je denken. Om moe van te worden zoveel fabels dat er zijn over voeding. Om jou weer wegwijs te kunnen maken tussen alle feiten en fabels in voedingsland ontvang je verhelderende video’s waarin we jou uitleggen hoe het nou precies zit. Zodat je met een gerust gevoel keuzes kunt maken die zowel wetenschappelijk bewezen zijn als werken voor jou!

Ontvang direct toegang tot jouw starterskit!

DIRECT TOEGANG VOORDAT HET TE LAAT IS!

WIJ GELOVEN IN JE

Je baalt van je lichaam en met name je buik. Je kunt nu niet de kleding aantrekken die je graag wilt dragen. Je vindt het vreselijk jezelf op foto’s te zien en voelt je onaantrekkelijk richting je partner. Je baalt van je lichaam in de spiegel en trekt je liever ’s avonds terug achter de tv omdat je je schaamt voor je lichaam en te weinig energie hebt om erop uit te gaan.

Je wilt afvallen zonder ooit nog een dieet te volgen. Je wilt genieten van lekker eten en gezellige momenten zonder zorgen te maken over je gewicht. Je wilt niet meer gaan voor een crashdieet maar voor levenslang resultaat dankzij een eetpatroon wat past bij jou en je gezin!

Wij geloven erin dat jij na 101 afvalpogingen succesvol kunt afvallen zodra je je gedachten en gewoontes onder de loep gaat nemen met behulp van onze succesvolle methode en in actie komt dankzij duidelijke + directe coaching van ons.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR

Ready? Meld je nu aan voor dit buitenkansje

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET NU AAN

Andere Excuustruusjes en Guusjes