SLANK DE FEESTDAGEN DOOR

De heerlijke feestmaanden komen eraan. Van sinterklaas, tot kerst tot en met oud en nieuw. Allemaal gelegenheden om wat lekkers op tafel te zetten.

Om te voorkomen dat we massaal op 1 januari naar de sportschool rennen, hebben we heerlijke slanke recepten ontwikkeld. Als je weet hoe je kunt genieten EN niet hoeft aan te komen dan is het pas écht feest!

ONS E-KLASSIEKERS KOOKBOEK BEVAT:

  • Vier sinterklaas klassiekers

  • Vijf kerst klassiekers

  • 4 oud & nieuw klassiekers

  • bonus stamppot recepten

Bestel nu het kookboek

INCLUSIEF TIPS VOOR EEN GEZOND GEWICHT

  • Tips om tijdens de feestdagen niet aan te komen

  • Gourmettips

  • Borreltips

  • Tips om niet aan te komen tijdens de wintersport

  • Tips om zonder honger de dag door te komen

JA, IK WIL HET KLASSIEKERS KOOKBOEK

Waarom jij deze feestmaand niet gaat aankomen

Met ons klassiekers kookboek helpen wij, Bo & Fleur, je de koude wintermaanden door met heerlijke maaltijden. We verbieden geen producten maar leren je juist met behulp van onze recepten en tips gezonde keuzes te maken. Omdat wij weten hoe makkelijk  je meer je calorieën binnenkrijgt dan je nodig hebt, hebben we slanke feestelijke maaltijden gemaakt. Zodat je geen gram hoeft aan te komen en je broeken niet afknellen op 1 januari. Daarnaast wil je met de feestdagen zoveel mogelijk tijd doorbrengen met je vrienden en familie. Dus hebben we ook rekening gehouden met de bereidingstijd van de gerechten. Een combinatie van snelle, slanke en super lekkere feestelijke maaltijden kun je vinden in de kookboek.

En het leuke is, deze heerlijke gerechten kun je het hele jaar door eten. Met de concrete tips over afvallen weten wij zeker dat je ook al de eerste kilo’s gaat kwijtraken. We willen je alvast hele heerlijke feestdagen wensen!

Wat Anderen Zeggen

“Dit was zo lekker. Volgende week eten we het 100% weer!”

Stefanie,

“Dat ik niet meer 2 verschillende maaltijden hoef te koken omdat ik wil afvallen is zo fijn!”

Tessa,

“Jullie recepten eet ik sowieso 5 dagen per week. Ik lust haast alles dus ik vind het ideaal dat jullie het voor mij verzinnen”

Nathalie

” Zelfs mijn man en kinderen hebben nu favoriete recepten van jullie”

Petra

Ontvang Direct het Klassiekers kookboek voor Slechts €10,-

JA, IK WIL HET KOOKBOEK

Veelgestelde vragen

Je krijgt na betaling direct in je mailbox ons kookboek als Ebook. Voeg info@myfoodcoach.nl dus toe aan je betrouwbare afzenders om de mail niet te missen!

Absoluut!! Wij zijn van de normale producten en verbieden niks! Dus je hoeft geen gekke voedingsmiddelen in huis te halen. En al helemaal niet 2x koken op een avond.

Ja, het betreft een eenmalige betaling.

Je kunt ons mailen naar info@myfoodcoach.nl. We komen z.s.m. bij je terug.