Snel & Succesvol Afvallen?
Je Energieker, Fitter en Slanker voelen?

Vraag Hier Jouw Gratis Proefpakket Aan Van Het 12-Weekse MyFoodCoach Afvalplan

Wat je krijgt:

  • 5 slanke diner recepten waarmee jij in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel zet onder de 500 kcal

  • Boodschappenlijst waarmee je met gemak je spullen in huis haalt voor de slanke diner recepten

  • 12 concrete afvaltips waardoor jij kunt gaan beginnen met afvallen en dit snel zelf kunt toepassen

  • Een gave kennisvideo waardoor jij weet hoe afvallen werkt

  • Uitleg + voorbeelden van ons 12 weekse MyFoodCoach afvalplan waardoor jij energieker, fitter en slanker gaat worden

Wat Anderen Zeggen

Een jaar geleden ging bij mij het roer om; vanwege rugklachten wilde ik afvallen. Ik dacht altijd dat afvallen moeilijk was en dat ik nooit meer koolhydraten mocht eten! Niets bleek minder waar. Ik leerde Fleurine & Bo kennen van ‘MyFoodCoach’ en inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en heb ik veel meer energie en minder pijn. En…ik eet nog steeds een boterham en af en toe pasta  De verhelderende ‘no nonsens’ aanpak heeft bij mij zo goed gewerkt dat ik dit wil delen met jullie.

Eva, 43 jaar

Het enthousiasme wat Bo & Fleur laten zien in de coachingscalls motiveert je om er weer een week tegenaan te gaan. Maar eigenlijk kost dit niet heel veel moeite met de lekkere en gevarieerde gerechten die ze aanbevelen. En ze maken je echt bewust om je leefstijl te veranderen. Ik ben in 4 weken de eerste 4 kilo kwijt en ga nog even door. Wat mij het meest opgevallen is, dat ik altijd het idee had dat ik best veel kon/ mocht eten omdat ik redelijk veel sportte. Maar je voeding heeft meer impact op je gewicht dan je hoeveelheid bewegen. Bewustwording van wat er naar binnen gaat heb ik echt van Fleur & Bo geleerd. Bedankt daarvoor! Zeker aan te raden als je ook je leefstijl wil veranderen en wat kilo’s kwijt wilt

Karin, 45 jaar

MyFoodCoach

Email: info@myfoodcoach.nl
Web: www.myfoodcoach.nl
Telefoonnummer: 06-12515181