TIJDELIJKE AANBIEDING!

Jouw Succesvolle Starterskit
waardoor je elke week afvalt

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET NU AAN

TIJDELIJK
WELKOMSAANBOD

Hét voorbeeld voedingsplan voor jou waardoor je elke week succesvol afvalt

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET NU AAN

HOE GEBRUIK JE JOUW STARTERSKIT

Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig toegelegd op de succesvolle strategie van afvallen. Wij hebben na al die jaren een vaste strategie ontwikkeld waarmee je moeiteloos kunt afvallen. Wij hebben deze strategie voor je vertaalt in een starterskit.

JE STARTERSKIT BESTAAT UIT:

  • Jouw voorbeelddagmenu waardoor je een uitgewerkt eetplan hebt liggen;

  • Ontzettend veel variatieopties voor je ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner;

  • Heerlijke slanke + snelle recepten waar je partner/ gezin van kan mee-eten;

  • Mega handige maaltijd planner waarmee je snel je gerechten vooruit plant;

  • Boodschappenplanner zodat je je niet laat verleiden tot snoeperij;

  • Concrete tips zodat je succesvol kunt doorpakken na het aanvragen van de quiz!

ONTDEK DE ONDERDELEN UIT JE STARTERSKIT

Component 1: Voorbeeld Voedingsschema

Je moet weten hoeveel calorieën jij per dag kunt eten. We stellen op basis van jouw lengte, leeftijd, gewicht en geslacht vast hoeveel kcal je kunt eten om minimaal 0.5-1 kg kilo per week af te vallen. Je ontvangt een compleet uitgewerkt voorbeelddagmenu. Daarbij ontvang je jouw kcal behoefte, vanaf nu te noemen ‘kcal budget’. Het voorbeelddagmenu is met nadruk een voorbeeld. Het is nooit onze intentie je te leren laten eten van lijstjes. We willen juist dat je een eetpatroon ontwikkeld met jouw eet voorkeuren en gewoontes. Maar dit keer, binnen je kcal budget. Zie het voorbeelddagmenu dan ook als een mega handig uitgewerkt plan waar je je eigen draai aan mag en kan geven.

Component 2: Verrukkelijke variatielijsten

We hebben variatieopties voor je opgesteld zodat je alle kanten op kunt met je voorbeelddagmenu. Door te variëren met je productkeuzes gaat je voedingsschema niet vervelen en krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen. Het ene product bevat meer nuttige voedingsstoffen dan het ander. Om snel en eenvoudig je keuken te vullen met nuttige voedingsstoffen delen we een mega grote lijst met basisproducten waar je alle kanten mee op kunt. Ook delen we ontbijt + lunch + snack suggesties die vullend, voedend en lekker zijn.

Component 3: Praktische planners

Succesvol afvallen valt en staat met een planning. Een goede planning is immers het halve werk. Daarom hebben we een maaltijd planner en boodschappenplanner ontwikkeld. Met de mega handige maaltijd planner plan je binnen no time je gerechten vooruit. De boodschappenplanner voorkomt impuls aankopen in de supermarkt. Zo bespaar je met gemak honderden calorieën die “per ongeluk” in je keukenkastje terecht zijn gekomen.

Component 4: Razend lekkere recepten

We willen je graag zelf laten ervaren dat afvallen een feestje is op je bord en op de weegschaal. Dat je alleen maar “healthy” kan eten tijdens je afvalreis is klinkklare onzin. Jij weet inmiddels wel beter: wil je afvallen dan moet je gewoon eten binnen jouw kcal budget. Wij leren je dan ook graag kcal rijke recepten slanker te maken. Zo geniet je van een heerlijk gerecht, maar bespaar je ontzettend veel calorieën door slimme aanpassingen inde keuken.

Component 5: Verhelderende video’s

Een stuk fruit is gezond. Chocola niet. Dat is zo klaar als een klontje. Over klontjes gesproken: wist je dat een blikje cola zes suikerklontjes bevat? Zes! Niet zo handig dus als je wilt afvallen. Cola light daarentegen levert nul suikerklontjes op. “Ja maar daar zit toch dat dodelijke aspartaam in” horen we je denken. Om moe van te worden zoveel fabels dat er zijn over voeding. Om jou weer wegwijs te kunnen maken tussen alle feiten en fabels in voedingsland ontvang je verhelderende video’s waarin we jou uitleggen hoe het nou precies zit. Zodat je met een gerust gevoel keuzes kunt maken die zowel wetenschappelijk bewezen zijn als werken voor jou!

Ontvang direct toegang tot jouw starterskit!

DIRECT TOEGANG VOORDAT HET TE LAAT IS!

WIJ GELOVEN IN JE

Je baalt van je lichaam en met name je buik. Je kunt nu niet de kleding aantrekken die je graag wilt dragen. Je vindt het vreselijk jezelf op foto’s te zien en voelt je onaantrekkelijk richting je partner. Je baalt van je lichaam in de spiegel en trekt je liever ’s avonds terug achter de tv omdat je je schaamt voor je lichaam en te weinig energie hebt om erop uit te gaan.

Je wilt afvallen zonder ooit nog een dieet te volgen. Je wilt genieten van lekker eten en gezellige momenten zonder zorgen te maken over je gewicht. Je wilt niet meer gaan voor een crashdieet maar voor levenslang resultaat dankzij een eetpatroon wat past bij jou en je gezin!

Wij geloven erin dat jij na 101 afvalpogingen succesvol kunt afvallen zodra je je gedachten en gewoontes onder de loep gaat nemen met behulp van onze succesvolle methode en in actie komt dankzij duidelijke + directe coaching van ons.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR

Ready? Vraag nu je Starterskit aan!

van €79,- voor €35,-

VRAAG HET NU AAN

De Excuustruusjes en Guusjes