MINI DOCU INCLUSIEF TRAINING

Yes! Eindelijk is het zo ver en mogen wij jullie vertellen dat wij een mini documentaire gemaakt hebben van onze topper van een klant, Natalie.
Op donderdag 29 augustus laten wij de eerste volledige versie zien tijdens een live training om 19:30 uur. Deze training is speciaal voor dames.
Ben je een man? Dan moet je hier zijn.

Niet alleen Natalie vertelt je haar verhaal, maar ook wij vertellen je hoe JIJ dit succes kunt beleven. We gaan je DE strategie leren hoe je voorgoed van je kilo’s afkomt. Aanmelden is gratis voor deze avond en kan door te drukken op de rode knop.

Tot 29 augustus om 19:30 uur!

EEN DUIDELIJKE AANPAK VOOR MINDER KILO’S

RUST IN JE KOP. GRIP OP JE GEWICHT. WERK AAN JE GEZONDHEID.

Compacte online training waarin je oa ontdekt:

  • Dankzij welke ene strategie je voor altijd je gewicht onder controle krijgt.

  • De meest gemaakte fouten op het gebied van afvallen (alle bullshit voedingscoaches maken deze fout, en leren hem ook uit).

  • Welke 3 dingen je moet doen om je zelfvertrouwen een boost te geven, stralend voor de spiegel te kunnen staan en alle kleding weer aan kunt trekken.

Inspirerende online training vol praktijkvoorbeelden. Minder kilo’s. Minder gedoe. Meer zelfvertrouwen. Een sterker karakter. Focus op je strategie om af te vallen. Meld je hieronder gratis aan en ontvang direct alle informatie via de mail.

Het voedingsplan aanschaffen waarmee Natalie zo goed mee is afgevallen?

€ 79,-  € 35,-

Jouw Succesvolle Superstart Voedingsschema

Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig toegelegd op “de Succesvolle Strategie van Afvallen”. Wij hebben na al die jaren een vaste strategie ontwikkeld waarmee je moeiteloos kunt afvallen. Wij hebben deze strategie voor je vertaalt in een voedingsschema. Vraag het nu aan en check direct je postvak in (en spambox!!)

Claim dit buitenkansje