VERHOOG JE WEERSTAND, VERKLEIN DE KANS OP CORONA!

Mark Rutte vertelde ons dat meer dan de helft van de Nederlanders het Corona virus gaat krijgen de komende maanden en jaren, een beangstigde gedachten. Maar, let’s be real!

Welke mensen hebben een verhoogde kans op het krijgen hiervan?
En als je het eenmaal krijgt, welke mensen zijn in een mum van tijd weer genezen?

Hierin zijn twee factoren heel erg belangrijk:

  • Je weerstand
  • Je gewicht

Tijd dus om tijdens deze crisis de beste versie van jezelf te zijn!
En nee, je bent niet te laat om de beste versie van jezelf te worden.

We roepen het al jaren: investeer in je eigen gezondheid. Dit virus drukt je met de neus op de feiten. Als je je gezondheid nu niet op orde hebt, ben je zwakker en dus vatbaarder voor dit virus en de ernst van je klachten.

Kun jij het jezelf permitteren om in deze tijd nog te zeggen:

“Afvallen, dat probeer ik zelf nog wel even“. Of “Een gezond voedingspatroon, daar begin ik mee zodra het rustiger is”.

De tijd van uitstellen is echt voorbij.
Kap met aanmodderen.
Kom NU in actie met een bewezen strategie.
NU zie en ervaar je waar het echt om draait.

Je hebt je gezondheid keihard nodig om de momenten dat je het het minste verwacht. Wachten op ‘het geschikte’ moment is voorbij. Het is tijd om wakker te worden. Stop met shoppen in de stad. Ga niet naar plekken om te eten en drinken. Blijf binnen en hou je aan het protocol. Besteed je extra tijd en geld aan het bouwen om de beste versie van jezelf te zijn.

Juist nu.

Je moet consistent de rest van je leven doen wat voor jouw lichaam werkt. Je komt niet aan doordat de sportschool nu gesloten is. Je komt niet aan van een lekker snack. Je komt aan door de eetgewoontes die erin gebakken zitten. Het is tijd voor een leefstijl verandering!

Vraag daarom NU jouw Starterskit aan om gezonder in het leven te gaan staan. Zowel tijdens deze Corona crisis als erna.

Je ontvangt ‘m voor 35,- i.p.v. 79,- euro!

(met kortingscode ‘STOPCORONA’)

Ik claim deze kans direct!

Wij, Bo, Margo, Emma en Mischa, helpen heel erg graag mensen die:

  • Juist nu tijdens de Corona crisis de urgentie inzien van werken aan je gezondheid;
  • Willen gaan voor een gezond gewicht met levenslang resultaat om gezondheidsrisico’s te verkleinen;
  • Willen blijven genieten van een stuk taart of wijntje omdat dat ook geluk met zich meebrengt;
  • Gewoon met hun partner/ gezin willen blijven mee-eten en snelle gerechten willen klaarmaken;
  • Inzien dat de oorzaak van je te hoge gewicht bij jezelf ligt en de oplossing bij experts;
  • Inzien dat succesvol afvallen lukt dankzij een leefstijl verandering en niet door een tijdelijk dieet.

Jouw Succesvolle Anti Corona Starterskit

Na 6 jaar coaching kunnen we jou exact vertellen WAT werkt
om af te vallen + je weerstand te verhogen en HOE dat eruit ziet voor JOU!

€ 79,- € 35,-

Jouw Succesvolle Anti-Corona Starterskit

Om jouw afvalreis zo leuk, lekker en eenvoudig mogelijk te maken heb je met deze starterskit de tools in handen om de beste start van je laatste afvalreis te maken. Juist NU tijdens de Corona crisis.

Ik claim deze kans direct! En check je spambox na betaling.

ONTDEK DE ONDERDELEN UIT JE ANTI CORONA STARTERSKIT

Component 1: Voorbeeld Voedingsschema

Je moet weten hoeveel calorieën jij per dag kunt eten zodat je elke week dichterbij een gezond gewicht komt. We stellen op basis van jouw lengte, leeftijd, gewicht en geslacht vast hoeveel kcal je kunt eten om minimaal 0.5-1 kg kilo per week af te vallen. Je ontvangt een compleet uitgewerkt voorbeelddagmenu. Daarbij ontvang je jouw kcal behoefte, vanaf nu te noemen ‘kcal budget’. Het voorbeelddagmenu is met nadruk een voorbeeld. Het is nooit onze intentie je te leren laten eten van lijstjes. We willen juist dat je een eetpatroon ontwikkeld met jouw eet voorkeuren en gewoontes. Maar dit keer, binnen je kcal budget. Zie het voorbeelddagmenu dan ook als een mega handig uitgewerkt plan waar je je eigen draai aan mag en kan geven.

Component 2: Verrukkelijke variatieopties

We hebben variatieopties voor je opgesteld zodat je alle kanten op kunt met je voorbeelddagmenu. Door te variëren met je productkeuzes gaat je voedingsschema niet vervelen en krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen. Het ene product bevat meer nuttige voedingsstoffen dan het ander. Om snel en eenvoudig je keuken te vullen met nuttige voedingsstoffen delen we een mega grote lijst met basisproducten waar je alle kanten mee op kunt. Ook delen we ontbijt + lunch + snack suggesties die vullend, voedend en lekker zijn. Juist nu heb je een gevarieerd voedingspatroon nodig waarmee je alle voedingsstoffen binnenkrijgt!

Component 3: Praktische planners

Succesvol afvallen in tijden van deze Corona crisis valt en staat met een gedegen planning. Een goede planning is immers het halve werk. Daarom hebben we een maaltijd planner en boodschappenplanner ontwikkeld. Met de mega handige maaltijd planner plan je binnen no time je gerechten vooruit. De boodschappenplanner voorkomt impuls aankopen of hamster praktijken in de supermarkt. Zo bespaar je met gemak honderden calorieën die “per ongeluk” in je keukenkastje terecht zijn gekomen.

Component 4: Razend lekkere recepten

We willen je graag zelf laten ervaren dat afvallen ook nu een feestje kan zijn op je bord en op de weegschaal. Dat je alleen maar “healthy” kan eten tijdens je afvalreis is klinkklare onzin. Jij weet inmiddels wel beter: wil je afvallen dan moet je gewoon eten binnen jouw kcal budget. Wij leren je dan ook graag kcal rijke recepten slanker te maken. Zo geniet je van een heerlijk gerecht, maar bespaar je ontzettend veel calorieën door slimme aanpassingen inde keuken.

Component 5: Verhelderende video’s

Een stuk fruit is gezond. Chocola niet. Dat is zo klaar als een klontje. Over klontjes gesproken: wist je dat een blikje cola zes suikerklontjes bevat? Zes! Niet zo handig dus als je wilt afvallen. Cola light daarentegen levert nul suikerklontjes op. “Ja maar daar zit toch dat dodelijke aspartaam in” horen we je denken. Om moe van te worden zoveel fabels dat er zijn over voeding. Om jou weer wegwijs te kunnen maken tussen alle feiten en fabels in voedingsland ontvang je verhelderende video’s waarin we jou uitleggen hoe het nou precies zit. Zodat je met een gerust gevoel keuzes kunt maken die zowel wetenschappelijk bewezen zijn als werken voor jou!

Component 6: Weerstand verhogende adviezen

Het Corona virus verspreid zich rap door ons land. Aan alle kanten worden er maatregelen getroffen om verdere verspreiding te voorkomen. En terecht. Dit moet en zal stoppen. Jijzelf kunt een hoop doen om de kans op Corona te verkleinen. Dit doe je door o.a. te werken aan je weerstand en een gezond gewicht. Een sterk immuunsysteem is wat je nu nodig hebt. Je bent dan minder vatbaar voor bacteriën en virussen zoals Corona. Daarom zit er in jouw Anti Corona Starterskit een gehele bijlage aan weerstand verhogende adviezen.

Component 7: Koelkast + supermarkt verleidingen

Waarschijnlijk werk je noodgedwongen thuis. Grote kans dat je meer boodschappen dan normaal in huis hebt gehaald voor het geval de maatregelen verder aangescherpt worden. Hoe ga je om met de extra (lekkere) gevulde keukenkastjes + koelkast. Hoe kun je nu slim en strategisch boodschappen doen? Wij helpen je door deze Corona crisis heen met concrete en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Dit voorkomt dat je met gemak een kilo per week eraan snoept!

Component 8: Kant en klare boodschappenlijst

Grote kans dat je tegen legen schappen aanloopt in de supermarkt en dat je wat creatiever moet zijn met het doen van boodschappen. Wij hebben een kant en klare boodschappenlijst ontwikkeld waarmee je zonder nadenken slimme producten in huis kunt halen. Dit voorkomt het roekeloos inslaan van eten en we brengen je op veel creatieve maaltijd ideeën.

BONUS: Training Dieet Denken De Baas

In deze online training leer je dieet denken de baas te worden. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten stoppen met diëten en te leren wat ze nu echt moeten weten over eten en afvallen. Zodat je weer lekker in je vel zit, geniet van eten en een leefstijl aanleert wat werkt voor jou!

De training bestaat uit vijf sessies. Elke dag komt er een nieuwe sessie vrij

Ontvang direct toegang tot jouw Anti Corona Starterskit!

DIRECT TOEGANG VOORDAT HET TE LAAT IS! PS, CHECK JE SPAMBOX NA BETALING!

ZIJ GINGEN JE AL VOOR