Jouw laatste afvalreis
Wij gaan jou helpen afvallen

Maak kennis met onze methode om op jouw droomgewicht te komen en te blijven. Schrijf je direct in voor onze gratis Try-Out. (vol=vol)

  • Toegang tot recepten en gecertificeerde diëtisten

  • 3 dagen online begeleiding

  • Startdatum: Maandag 28 augustus (100% tevredenheidsgarantie)
    beperkt aantal plekken beschikbaar

Waarom kiezen voor de MyFoodCoach Try-Out?

  • Ontvang onze methode voor duurzaam afvallen.

  • 1-op-1 begeleiding en support

  • Al meer dan 10.000 vrouwen en mannen geholpen met afvallen!

  • Week in week uit resultaat zonder een dieet
  • Je kan en mag alles eten, zelfs dat stuk taart of lekkere wijntje
aanmelden

Wat zeggen andere over MyFoodCoach?

Gewoon eerlijk. Dat is het eigenlijk. MyFoodCoach is gewoon eerlijk!

Je moet er even doorheen… al die oude eetgewoonten afleren… Maar mijn coach heeft mij fantastisch geholpen! Reële doelen stellen, vaste contactmomenten en altijd bereikbaar voor hulp. Ik ben zo fantastisch geholpen, dat ik in 6 weken 10 kilo kwijt ben geraakt. Nu 10 maanden verder ben ik maar liefst 20 kilo kwijt!! Maar nog belangrijker, ik heb mijn eetgewoonten bijgesteld. Daar heb ik op de lange termijn echt iets aan! Ik ben trots en ga dus nog even door.

Ontzettende aanrader! Gewoon DOEN! Thanks!

Ben, 28 jaar

HET WERKT GEWOON ECHT

“Ik sportte niet meer en ging vaak naar de MacDonalds. Ik had veel etentjes buiten de deur en dan ging het vaak mis. Ik compenseerde niet de extra calorieën en ging gewoon door met eten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Een gezond leefpatroon was ver te zoeken. Daarom besloot ik MFC in te schakelen.

Ik heb nu geleerd hoe ik een kcal rijke dag eenvoudig kan compenseren en op een juiste manier. Ik heb heel veel goede info gekregen en het toffe is, het werkt gewoon écht! De combinatie van 1 op 1 gesprekken met je coach, de stok achter de deur en de groep op Facebook die je steun biedt… wow wat heb ik veel geleerd van jullie! De 12 weekse zou ik zeker aanraden. Je mag namelijk nog gewoon genieten van een wijntje en een etentje buiten de deur!”

Marie-Louise

Het enthousiasme wat de coaches van MFC laten zien in de coachingscalls motiveert je om er weer een week tegenaan te gaan. Maar eigenlijk kost dit niet heel veel moeite met de lekkere en gevarieerde gerechten die ze aanbevelen. En ze maken je echt bewust om je leefstijl te veranderen. Ik ben in 4 weken de eerste 4 kilo kwijt en ga nog even door. Wat mij het meest opgevallen is, dat ik altijd het idee had dat ik best veel kon/ mocht eten omdat ik redelijk veel sportte. Maar je voeding heeft meer impact op je gewicht dan je hoeveelheid bewegen. Bewustwording van wat er naar binnen gaat heb ik echt van de coaches geleerd. Bedankt daarvoor. Zeker aan te raden als je ook je leefstijl wil veranderen en wat kilo’s kwijt wilt!

Karin, 45 jaar

Ik ben nu een half jaar al bezig om af te vallen. Professionele hulp is hierbij noodzakelijk. Een goed voedingsadvies, een gesprek over je persoonlijke situatie. Het stellen van het juiste doel. Alles komt aan bod. Verder is het goed om te weten dat je het einddoel verantwoord bereikt. Dit is niet zo maar even maar maandenlang volhouden. Een sparringpartner is een must. Voor mij is dit een goede stap geweest, eindelijk is de knop omgegaan. Ik ben nu door de juiste voeding in combinatie met beweging 20 kg in 6 weken afgevallen. Naast beter eten, fiets ik elke dag en wandel ik elke dag. Alle boodschappen op de fiets en na 2 uur achter de PC 3 a 4 km wandelen. Ik ben fotograaf en zeg altijd dat je een “klik” moet hebben om samen een mooie reportage te maken. Die “klik ” geldt ook voor een voedingscoach om je doel te bereiken. De klik is er! en nu stug volhouden! Hartelijke groeten, Jos Metzelaar’

Jos Metzelaar
aanmelden