ONTDEK ONZE METHODE:
LEER IN 3 DAGEN SUCCESVOL AFVALLEN

+ 5.000 deelnemers gingen jou voor!

Google review
Google review

Om kennis met ons te maken hebben we de gratis try-out in het leven geroepen. Wij weten dat onze afvalmethode écht werkt. Dit delen we graag met jou in de 3-daagse Try Out. Geheel gratis & vrijblijvend. 

Beperkt aantal plekken nog beschikbaar!
(startdatum: maandag 5 juni)

Ik doe mee!

Meld je vandaag gratis aan

  • Ontvang onze methode voor duurzaam afvallen.

  • 1-op-1 coaching met praktische tips

  • Ontvang uitleg video’s: Ontdek hoe afvallen echt werkt!

  • Reken af met die kilo’s. Nu en voor altijd.

Ik doe mee!

WAAROM WERKT DIT WEL?

Omdat we bij My Food Coach uitsluitend met gecertificeerde diëtisten werken, kennen wij de reis van het afvallen als geen ander. We noemen het een reis omdat je niet binnen een week op jouw droomgewicht zit. Met onze bewezen methode gaan wij voor gedragsverandering. Dit zorgt er voor dat je gewoon je wijntje kan blijven drinken en je taartje kan blijven eten. Op de lange termijn is dit in onze ogen de enige manier om het vol te houden.
Onze coaches kennen alle ups & downs van deze reis en maken samen met jou van deze afvalreis jouw laatste ooit.

Onze try-out doen we via een Whatsapp community. Dit is volledig anoniem en andere deelnemers zien jouw foto of telefoonnummer niet. Bente legt in de video hier naast uit hoe dat werkt.

aanmelden voor gratis try-out

WAAROM WERKT DEZE METHODE WEL?

Omdat we bij My Food Coach uitsluitend met gecertificeerde diëtisten werken, kennen wij de reis van het afvallen als geen ander. We noemen het een reis omdat je niet binnen een week op jouw droomgewicht zit.

Met onze bewezen methode gaan wij voor gedragsverandering.

Dit zorgt er voor dat je gewoon je wijntje kan blijven drinken en je taartje kan blijven eten. Op de lange termijn is dit in onze ogen de enige manier om het vol te houden.
Onze coaches kennen alle ups & downs van deze reis en maken samen met jou van deze afvalreis jouw laatste ooit.

aanmelden voor gratis try-out

IK MELD ME AAN VOOR DE GRATIS TRY-OUT:

HET VERHAAL VAN RENSKE

“Wat ik tegen mijn vroegere ik zou willen zeggen, voordat ik was begonnen aan deze hele reis met MyFoodCoach is: Gewoon eerder doen! Ik merk dat ik veel lekkerder in mijn vel zit en draag weer alles.”