Super tof dat je ons proefpakket hebt aangevraagd!

We willen je graag nog wat gaafs aanbieden: een gratis kennismaking met onze methode d.m.v. de gratis 5 daagse challenge

Hoe doe je mee:

Stap 1. Dien een volgverzoek in bij onze besloten Instagram-groep. Deze heet: ‘5daagse’

Ga dus naar: -> https://www.instagram.com/5daagse/ en klik op ‘volgen’.

Stap 2. Stuur ‘hallo’ op de chat nadat je toegang hebt gekregen.

Wij, de diëtisten van MyFoodCoach helpen heel erg graag mensen die:

  • Willen gaan voor levenslang resultaat;
  • Willen blijven genieten van een stuk taart of wijntje;
  • Gewoon met hun partner/ gezin willen blijven mee-eten;
  • Inzien dat de oorzaak van je te hoge gewicht bij jezelf ligt;
  • Inzien dat succesvol afvallen lukt dankzij een leefstijl verandering en niet door een tijdelijk dieet!

Jouw Succesvolle Starterskit

Na 6 jaar coaching kunnen we jou exact vertellen WAT werkt
om af te vallen voor jou en HOE dat eruit ziet in jouw starterskit!

€ 79,- € 35,-

Jouw Succesvolle Starterskit

Om jouw afvalreis zo leuk, lekker en eenvoudig mogelijk te maken heb je met deze starterskit de tools in handen om de beste start van je laatste afvalreis te maken.

IK CLAIM DIT BUITENKANSJE DIRECT! EN CHECK JE SPAMBOX NA BETALING

ONTDEK DE ONDERDELEN UIT JOUW STARTERSKIT

Component 1: Voorbeeld Voedingsschema

Je moet weten hoeveel calorieën jij per dag kunt eten. We stellen op basis van jouw lengte, leeftijd, gewicht en geslacht vast hoeveel kcal je kunt eten om minimaal 0.5-1 kg kilo per week af te vallen. Je ontvangt een compleet uitgewerkt voorbeelddagmenu. Daarbij ontvang je jouw kcal behoefte, vanaf nu te noemen ‘kcal budget’. Het voorbeelddagmenu is met nadruk een voorbeeld. Het is nooit onze intentie je te leren laten eten van lijstjes. We willen juist dat je een eetpatroon ontwikkeld met jouw eet voorkeuren en gewoontes. Maar dit keer, binnen je kcal budget. Zie het voorbeelddagmenu dan ook als een mega handig uitgewerkt plan waar je je eigen draai aan mag en kan geven.

Component 2: Verrukkelijke variatielijsten

We hebben variatieopties voor je opgesteld zodat je alle kanten op kunt met je voorbeelddagmenu. Door te variëren met je productkeuzes gaat je voedingsschema niet vervelen en krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen. Het ene product bevat meer nuttige voedingsstoffen dan het ander. Om snel en eenvoudig je keuken te vullen met nuttige voedingsstoffen delen we een mega grote lijst met basisproducten waar je alle kanten mee op kunt. Ook delen we ontbijt + lunch + snack suggesties die vullend, voedend en lekker zijn.

Component 3: Praktische planners

Succesvol afvallen valt en staat met een planning. Een goede planning is immers het halve werk. Daarom hebben we een maaltijd planner en boodschappenplanner ontwikkeld. Met de mega handige maaltijd planner plan je binnen no time je gerechten vooruit. De boodschappenplanner voorkomt impuls aankopen in de supermarkt. Zo bespaar je met gemak honderden calorieën die “per ongeluk” in je keukenkastje terecht zijn gekomen.

Component 4: Razend lekkere recepten

We willen je graag zelf laten ervaren dat afvallen een feestje is op je bord en op de weegschaal. Dat je alleen maar “healthy” kan eten tijdens je afvalreis is klinkklare onzin. Jij weet inmiddels wel beter: wil je afvallen dan moet je gewoon eten binnen jouw kcal budget. Wij leren je dan ook graag kcal rijke recepten slanker te maken. Zo geniet je van een heerlijk gerecht, maar bespaar je ontzettend veel calorieën door slimme aanpassingen inde keuken.

Component 5: Verhelderende video’s

Een stuk fruit is gezond. Chocola niet. Dat is zo klaar als een klontje. Over klontjes gesproken: wist je dat een blikje cola zes suikerklontjes bevat? Zes! Niet zo handig dus als je wilt afvallen. Cola light daarentegen levert nul suikerklontjes op. “Ja maar daar zit toch dat dodelijke aspartaam in” horen we je denken. Om moe van te worden zoveel fabels dat er zijn over voeding. Om jou weer wegwijs te kunnen maken tussen alle feiten en fabels in voedingsland ontvang je verhelderende video’s waarin we jou uitleggen hoe het nou precies zit. Zodat je met een gerust gevoel keuzes kunt maken die zowel wetenschappelijk bewezen zijn als werken voor jou!

Ontvang direct toegang tot jouw starterskit!

DIRECT TOEGANG VOORDAT HET TE LAAT IS! PS, CHECK JE SPAMBOX NA BETALING!

ZIJ GINGEN JE AL VOOR