START NU MET JE LAATSTE AFVALREIS OOIT.

Neem voor altijd afscheid van die overtollige kilo’s en kijk weer vol trots in de spiegel!

Het programma waardoor jij:

 • Weer geniet van etentjes en feestjes zonder dat je dit direct terugziet op de weegschaal;

 • Eindelijk doorgaat waar je normaal zelf zou stoppen, dankzij de stok achter de deur en onze persoonlijke coaching;

 • Je ideale gewicht bereikt zonder het idee te hebben dat je aan het ‘diëten’ bent;

 • Je eetgewoontes structureel verandert dankzij effectieve gedragsverandering;

 • Leert hoe je invloed kunt hebben op je brein en daardoor verleidingen de baas kunt zijn;

 • Weer vol trots voor de spiegel staat in een lijf waar je blij van wordt.

Met als BONUS t.w.v. 500 euro bij aanmelding

 • Toegang tot de module “Dieet Denken De Baas

 • Niet 12 weken maar 14 weken lang toegang tot de besloten Facebookgroep

 • Niet pas starten over een maand maar a.s. maandag al

 • Ons digitale Feestkookboek

 • Ons digitale Winterkookboek

 • Ons digitale Zomerkookboek

WAT ZIJ KUNNEN, KUN JIJ OOK!

MET DE BEGELEIDING DIE JE NODIG HEBT

MELd je aan

WIJ GELOVEN IN JE

Je baalt van je lichaam en met name je buik. Je kunt nu niet de kleding aantrekken die je graag wilt dragen. Je vindt het vreselijk jezelf op foto’s te zien en voelt je onaantrekkelijk richting je partner. Je baalt van je lichaam in de spiegel en trekt je liever ’s avonds terug achter de tv omdat je je schaamt voor je lichaam en te weinig energie hebt om erop uit te gaan.

Je wilt afvallen zonder ooit nog een dieet te volgen. Je wilt genieten van lekker eten en gezellige momenten zonder zorgen te maken over je gewicht. Je wilt niet meer gaan voor een crashdieet maar voor levenslang resultaat dankzij een eetpatroon wat past bij jou en je gezin!

Wij geloven erin dat jij na 101 afvalpogingen succesvol kunt afvallen zodra je je gedachten en gewoontes onder de loep gaat nemen met behulp van onze succesvolle methode en in actie komt dankzij duidelijke + directe coaching van ons.

Het fantastische 12-weekse succesverhaal van Susanne

“Shaken, Koolhydraat arm eten, gewoon niet snoepen, zelf bijhouden wat ik eet, veel sporten, etc. Allemaal dingen die ik heb geprobeerd om definitief van die overtollige kilo’s af te komen.

Maar elke keer was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Ik begon enthousiast, het ging 2-3 weken heel erg goed, er komt een borrel / feestje voorbij, ik ga de mist in, denk dat alles voor niks is geweest en val weer in mijn oude gewoontes. Begin oktober hadden een paar vrienden hetzelfde gevoel als ik: die kilo’s moeten eraf, dus waarom geen challenge? In 3 maanden tijd gingen we proberen om met 5 personen 40 kilo kwijt te raken. Ook dat ging in het begin heel goed, maar waar er 1 de mist in gaat, trekt hij de rest met zich mee.

Op het moment dat het ook net bij mij weer mis ging, kwam ik op Instagram MyFoodCoach tegen. Een 5 daagse challenge en gratis, waarom proberen we het niet gewoon. En vol goede moed begon ik met de 5-daagse. Na 4 dagen hadden we op donderdagavond een online training, ook hier had ik me netjes voor aangemeld. Vlak voor de training zei mijn man: ik heb je zelden zo gemotiveerd gezien, je bent zo vrolijk, je vindt het zo leuk! En dat gevoel werd na de training alleen maar meer bevestigd. Mijn man zei: ik weet niet wat die meiden allemaal tegen je zeggen, maar het werkt! En dat was voor mij de reden om me aan te melden voor de 12-weekse.

We gaan korte metten maken met die excuustruus en de apen weer terug in zijn kooien leren zetten. En vooral de tips en trucs die ik hiervoor heb gekregen, hebben me enorm geholpen. Je tussendoortjes in de auto en op zolder leggen, zorgvuldig je bestek kiezen, bij een buffet eerst een rondje lopen zonder bord en je actiepunten klein, maar effectief houden met uiteraard een feestje wanneer het gelukt is! Foto’s waarop ik de coaches met en wijntje en een stuk appeltaart zie, werken voor mij enorm motiverend. Niet het gevoel hebben dat ik iets niet mag, maar juist moet genieten (met mate J). Ga lekker uit eten, neem je tussendoortjes, maar ben je bewust van wat je eet en bedenk bij jezelf: is dit de kcal echt waard? Geef ik dit een 8 of hoger? Al met al ben ik na 12 weken maar liefst 13.6 kilo kwijt geraakt, precies het huidige gewicht van mijn zoontje van 1.5 jaar.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar wat ben ik trots op mezelf! Afgelopen weekend heb ik dan ook een klein feestje gevierd! Nu lekker door met MyFoodCoach Plus. Want ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar met de hulp van MyFoodCoach ben ik straks weer een gezonde, actieve, vrolijke en vol zelfvertrouwen Suus! Ik weet dat ik het kan!”

MELD JE NU AAN!

Bij ons geen twijfel of je je kilo’s gaat kwijtraken dankzij onze unieke resultaat garantie. Duizenden mensen zijn je voorgegaan en genieten nu dag in dag uit van hun lijf. Dankzij de besloten community omring je je met gelijkgestemde mensen die allemaal 1 en hetzelfde doel hebben: afvallen. Met ons als coach aan je zijde met alle kennis in huis, ga jij je doel 100% zeker weten behalen en behouden.