GRIP OP JE GEWICHT IN 12 WEKEN

Praktisch en persoonlijk plan om je streefgewicht stap voor stap te bereiken! Stop met diëten, start met succesvol afvallen.
START

GRIP OP JE GEWICHT IN 12 WEKEN

Praktisch en persoonlijk plan om je streefgewicht stap voor stap te bereiken! Stop met diëten, start met succesvol afvallen.
START

HOE GEBRUIK JE MYFOODCOACH

Het doorlopen van jouw succesvolle afvalreis was nog nooit zo makkelijk. Vanachter je eigen laptop en op je eigen locatie in slechts 15 minuten tijd per week de stappen zetten in jouw digitale account om elke week succesvol af te vallen!

DANKZIJ HET 12-WEEKSE AFVALPLAN:

  • Verander je je eetgewoontes structureel dankzij effectieve gedragsverandering;
  • Weet je hoe je invloed kunt hebben op je brein en daardoor verleidingen de baas kunt zijn;

  • Hebben etentjes buiten de deur of feestjes geen negatieve invloed meer op de weegschaal;

  • Krijg je inzicht in je eigen gedragingen en gewoontes die zorgen voor (on)bewuste eetkeuzes;

  • Hoef je nooit meer na te denken wat je op tafel zet dankzij de bundel aan snelle + slanke recepten;

  • Geef je niet tijdelijk gas maar zet je juist door zodra je agenda je in de steek laat dankzij onze persoonlijke coaching;

  • Bereik je je ideale gewicht zonder het idee te hebben dat je aan het ‘lijnen’ of ‘diëten’ bent;

  • Kortom, je kleding voelt niet alleen fijner aan; maar je voelt je ook zelfverzekerder, krachtiger en energieker!

ONZE PAKKETTEN

Je hebt vanuit je basisverzekering recht op +/- 180 euro vergoeding na aftrek eigen risico!

Bij ons geen twijfel of je je kilo’s gaat kwijtraken dankzij onze unieke resultaat garantie. Honderden mensen zijn je voorgegaan en genieten nu dag in dag uit van hun lijf. Dankzij de besloten community omring je je met gelijkgestemde mensen die allemaal 1 en hetzelfde doel hebben: afvallen. Met ons als coach aan je zijde met alle kennis in huis, ga jij je doel 100% zeker weten behalen en behouden.

HONDERDEN MENSEN GINGEN JE VOOR

Gewoon eerlijk. Dat is het eigenlijk. MyFoodCoach is gewoon eerlijk!

Ben

Jullie zijn een super team zijn! De coaching calls op maandagavond en het feit dat jullie gewoon de hele dag/week voor mensen klaar staan om te helpen!

Leanne

19 KILO AFGEVALLEN!! Na mijn ervaringen met MyFoodCoach kan ik niets anders zeggen dan: “Zeker een aanrader!”

Bernice

Ik vond het 12-weekse afvalplan echt super, De coaches hun enthousiasme is enorm!

Bram

Wat ik zo leuk vind aan MyFoodCoach is niet alleen alle kennis en alle tools die je krijgt aangereikt, maar vooral de ondersteuning die je krijgt van de meiden en van de mensen waarmee je de 12 weekse volgt!

Dennis

Jullie zijn allemaal hele lieve enthousiaste maar vooral kundige foodcoaches!

Kitty

Met zo’n gepassioneerde coach gaat het mij lukken mijn streefgewicht te behalen!

Olga

Tijdens mijn vorige afvalpogingen heb ik geen inzicht gekregen in mijn gewoontes waardoor het slechts tijdelijke resultaten waren. Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn gedrag

Lianne

En het fijne is, het kost veel minder moeite dan ik had verwacht. De coaches laten je op een positieve manier kennismaken met een nieuwe leefstijl.

Ian

WIJ GELOVEN IN JE

Je baalt van je lichaam en met name je buik. Je kunt nu niet de kleding aantrekken die je graag wilt dragen. Je vindt het vreselijk jezelf op foto’s te zien en voelt je onaantrekkelijk richting je partner. Je baalt van je lichaam in de spiegel en trekt je liever ’s avonds terug achter de tv omdat je je schaamt voor je lichaam en te weinig energie hebt om erop uit te gaan.

Je wilt afvallen zonder ooit nog een dieet te volgen. Je wilt genieten van lekker eten en gezellige momenten zonder zorgen te maken over je gewicht. Je wilt niet meer gaan voor een crashdieet maar voor levenslang resultaat dankzij een eetpatroon wat past bij jou en je gezin!

Wij geloven erin dat jij na 101 afvalpogingen succesvol kunt afvallen zodra je je gedachten en gewoontes onder de loep gaat nemen met behulp van onze succesvolle methode en in actie komt dankzij duidelijke + directe coaching van ons.

NOOIT MEER OP DIEET!

IK WIL GRAAG STARTEN MAAR HEB NOG WAT VRAGEN