Vertrouwd door 4500+ tevreden mensen op hun afvalreis, met ondersteuning van ervaren diëtisten

Over MyFoodCoach

MyFoodCoach is opgericht in 2017 van achter de keukentafel door Bo van Rooij met als doel om afvallen weer een positieve en plezierige ervaring te maken, zonder al te veel gedoe. Weg uit de stoffige praktijken en binnenkomen waar de gedragsverandering plaatsvindt, bij jouzelf.

Ons hart gaat sneller kloppen als we jou zien opbloeien. Niet omdat je snel dat gewicht aan het verliezen bent, maar omdat je jouw hardnekkige gewoontes in de ogen aan durft te kijken en deze overwint. Opbloeien is het resultaat van breken met patronen die niet voor je werken.  

Hier staan wij voor.

Dit is waar wij elke dag ons best voor doen

Doortastend

Oude patronen zijn hardnekkig. Blijvende verandering vraagt om een directe stijl van communiceren en een doortastende houding. Weerstand komt in allerlei vormen. Je moet dapper zijn om weerstand aan te gaan. Maar wie groei kiest boven comfort en dieper durft te gaan, wordt weerbaar. Een kans die we bij MyFoodCoach elke dag op een no-nonsense manier aanpakken.

Opbloeien

Opbloeien is het resultaat van breken met patronen die niet voor je werken. Dat vraagt om een positieve en leergierige houding. Kansen zien en creatief op tegenslag reageren. Met ons enthousiasme toveren wij een glimlach op alle gezichten om ons heen.

Toegewijd

Toewijding is je reddingsboei bij tegenslagen. Het is een afspraak die je met jezelf gemaakt hebt. Een belofte die je onder geen omstandigheid breekt. Je blijft bij de les en kunt altijd op deze basis terugvallen. Reflecteer op dat wat er te leren valt. Blijf fanatiek. Denk en handel pragmatisch. Dat is MyFoodCoach.

Supportive

Supportive zijn is de arm om je heen en tegelijk de schop onder je kont. We herkennen tegenslag. Daarom zijn we altijd empatisch. Maar we maken ook duidelijk onderscheid in verantwoordelijkheid. Wie draagt wat? Hoort dit bij mij? Door als een team te werk te gaan en klantgericht te zijn maken we waardevolle verbindingen bij MyFoodCoach.

Diepgaand

Bij MyFoodCoach gaan we uit van de wisselwerking en samenwerking tussen lichaam en je mind. Met een coach werken aan je mentale gezondheid is investeren in je eigen gezondheid, in jouw leven. En juist die verdieping aangaan met jezelf dat vereist moed. Dat is niet altijd even makkelijk, maar in the end het mooiste wat er is en wat je kunt doen in je leven. In jezelf investeren. In aandacht, tijd en kennis. Omdat je het waard bent!

Kies groei boven comfort

De dieetbril afzetten is een hele belangrijke eerste stap op weg naar een fijne relatie met eten. Zwart-witdenken is een mentale bijwerking van diëten. Het is het idee dat er een goede en een verkeerde manier van eten is. En als je het verkeerd doet, leidt dat tot gevoelens van mislukking. Herkenbaar? Laat ons je hiermee helpen, je hoeft het niet alleen te doen!

De coaches van MyFoodCoach

De diëtisten die jouw stok achter de deur zijn.

Bo

Bo

“We kennen jou persoonlijk nog niet, maar ik ken je uitdagingen maar al te goed.“

Bente

Bente

“Als je doet wat je altijd deed zal er niks veranderen.”

Emma

Emma

“Stop met diëten en start met eten!“

Michelle

Michelle

“Topprestaties lever je samen!“

Wil je de eerste stap zetten naar een fitter en energieker leven?