Bente

“Als je doet wat je altijd deed zal er niks veranderen.”

Over mij

Hoi! Ik ben Bente, diëtist bij MyFoodCoach. Tijdens mijn bacheloropleiding Voeding & Diëtiek aan de Haagse Hogeschool kreeg ik de kans om stage te lopen bij MyFoodCoach. En daar is mijn liefde voor dit vak ontstaan. Na mijn afstuderen kon ik meteen als diëtist bij MyFoodCoach aan de slag.

Gezonde keuzes maken gaat als vanzelf: het is een routine, een gewoonte. Ik zorg goed voor mezelf door regelmatig lekker naar buiten te gaan, voldoende groente en fruit te eten en te kiezen voor volkoren producten. Natuurlijk eet ik niet elke dag alleen maar gezond. Daar geloof ik niet in, dat is toch niet vol te houden? Ik sport graag en ben vaak te vinden op het voetbalveld en de derde helft kan dan zeker niet ontbreken. Uiteindelijk draait het allemaal om balans. Als je basis goed zit, zijn uitzonderingen geen probleem. 

Als diëtist zie ik dat de weg naar een gezonde leefstijl met vallen en opstaan gaat. Het is niet verpest bij een mindere dag, sterker nog, daar liggen juist kansen om te leren! Ik coach liever iemand bij wie het 10x ‘mis’ gaat en die daarvan leert, dan iemand die het 4 weken perfect volhoudt en daarna weer terugvalt. Positieve veranderingen zijn mogelijk, ook al denk je dat het niet gaat lukken. Ik ben ervan overtuigd dat jij dit ook kan en help je graag hiermee!

Waar ik van hou

Risotto, pompoensoep, winter met sneeuw maar ook van heerlijk lente weer, zoet, tijd spenderen met familie en vrienden.

Waar ik niet zo van hou

Onrecht en zeuren.

Wil je de eerste stap zetten naar een fitter en energieker leven?