TEAM

ONZE VISIE

Wij geloven dat afvallen om meer draait dan je kilo’s verliezen. Mensen struggelen elke dag, bij elke verjaardag, bij elke hap die ze nemen met of ze goed genoeg zijn. Of ze hun plek in deze wereld mogen pakken en mogen gaan shinen in hun leven. Wij helpen mensen het eenzame gevecht met hun gewicht te overwinnen, zonder het zoveelste dieet. Want om je droomgewicht te bereiken is gedragsverandering nodig met de juiste support.

ONZE MISSIE

We snappen dat patronen moeilijk te doorbreken zijn. En dat je tegen weerstand aan kunt lopen. Daarom hebben wij een doortastende aanpak. Wij zijn er om dagelijks te supporten, maar ook een beroep te doen op toewijding. Zodat onze deelnemers uiteindelijk oude patronen doorbreken, hun droomgewicht behalen en opbloeien tot een trots en blij mens.

Durf jij met een bewezen methode en lieve, maar gemotiveerde coaches achter je de stap te zetten zodat jij straks levenslang lekker in je vel zit?

JE KOOPT GEEN GEZOND GEWICHT, WIJ COACHEN JE ERNAAR TOE!

BO (Diëtist & founder van MyFoodCoach)

Graag vertel ik meer over MyFoodCoach aan de hand van onze kernwaardes. Dit is waar MyFoodCoach voor staan, waar wij elke dag naar streven en wat wij ook van jou verwachten tijdens je afvalreis.

Oude patronen zijn hardnekkig. Blijvend verandering vraagt om een directe stijl van communiceren en een doortastende houding. Weerstand komt in allerlei vormen. Je moet dapper zijn om weerstand aan te gaan. Maar wie groei kiest boven comfort en dieper durft te gaan, wordt weerbaar. Een kans die we bij MyFoodCoach elke dag op een no-nonsense manier aanpakken.

BENTE (Diëtist)

Opbloeien is het resultaat van breken met patronen die niet voor je werken. Dat vraagt om een positieve en leergierige houding. Kansen zien en creatief op tegenslag reageren. Met ons enthousiasme toveren wij een glimlach op alle gezichten om ons heen.

EMMA (Diëtist)

Toewijding is je reddingsboei bij tegenslagen. Het is een afspraak die je met jezelf gemaakt hebt. Een belofte die je onder geen omstandigheid breekt. Je blijft bij de les en kunt altijd op deze basis terugvallen. Reflecteer op dat wat er te leren valt. Blijf fanatiek. Denk en handel pragmatisch. Dat is MyFoodCoach.

MARGO (Diëtist)

Supportive zijn is de arm om je heen en tegelijk de schop onder je kont. We herkennen tegenslag. Daarom zijn we altijd empatisch. Maar we maken ook duidelijk onderscheid in verantwoordelijkheid. wie draagt wat? Hoort dit bij mij? Door als een team te werk te gaan en klantgericht te zijn maken we waardevolle verbindingen bij MyFoodCoach.