HET TEAM VAN MYFOODCOACH

WIE ZIJN WIJ

Wij, Bo van Rooij en Fleurine Menijn, zijn de oprichters van MyFoodCoach. Na vijf jaar met onze neus in de studieboeken te hebben gezeten zijn wij twee officieel afgestudeerde (sport)diëtisten met een grote liefde voor voeding. Als we niet óver voeding praten dan zijn we er wel van aan het genieten. Laten we vaststellen dat dat is wat we het liefste doen. We houden ervan om buiten onze comfortzone te treden omdat we weten dat daar het avontuur begint.

Als ex-topsporters krijgen wij een kick van uitdagingen en doelen behalen. Fleur, de langste van de twee, heeft na 16 jaar topsport de titel Nederlands Kampioen Ritmische Gymnastiek met trots behaald. Bo was jaren te vinden op de hockeyvelden en heeft door weer en wind als roeicoach en stuurvrouw met haar ploegen als eerste de finish bereikt.

Tijdens die periode leerden we dat vallen en opstaan onderdeel waren van ons uiteindelijke doel. Dat opgeven geen optie is als je een droom hebt. Een diepe wens. Waar je 100% voor wilt gaan. We zijn gestart na onze studies met onze eigen diëtisten praktijken. Wij werkten gedurende die periode al veel samen om onze klanten van de beste kennis en adviezen te kunnen voorzien. We kwamen erachter dat we samen nog veel meer konden bereiken dan alleen. We hebben daarvoor de sprong in het diepte gewaagd om onze klanten veel meer te kunnen bieden dan enkel en alleen losse coachingsgesprekken. We besloten ons volledig te gaan richting op online coaching. Simpelweg omdat we een droom hebben waarvoor we bereid zijn elke dag keihard werken: voor iedereen afvallen weer leuk en eenvoudig maken zonder verboden producten!!

JE KOOPT GEEN GEZOND GEWICHT, WIJ COACHEN JE ERNAAR TOE!

Onze visie op gewichtsverlies is dat je streefgewicht behalen en behouden vooral een kwestie is van gedragsverandering met behulp van een doordacht plan. Je lijst met redenen om het wel te doen groter maken dan je lijst met excuses. En met de coach die bij jou past doorzetten je eigen gewoontes herkennen en erkennen. De hoognodige schop onder je kont accepteren net zolang jij jouw doel hebt behaald. Afvallen wordt vooral heel erg ingewikkeld gemaakt. Laten we terug gaan naar de basis waar de energiebalans nog altijd leidend is en we het spel van afvallen met gemak gaan winnen! Wedden dat je het nog leuk gaat vinden ook?

WAT JE OVER ONS MOET WETEN

Inmiddels hebben we 2 geweldige diëtisten + coaches aangenomen binnen ons bedrijf. Hun namen zijn Mischa Lamme en Margo van Dam en zijn net zo gedreven en enthousiast als dat wij dat zijn. Onlangs heeft Emma vd Berg zich ook als geweldige coach bij ons aangesloten. Daarnaast krijgen wij elk half jaar hulp van ontzettende gemotiveerde stagiaires. Een top team dus! Wij zijn echte no-nonsense voedingscoaches met elkaar. Kom niet aanzetten met detox sapjes, slakkenkuren of shakes. Wij houden ons aan nuchtere en bewezen adviezen. We maken je niet afhankelijk van ons. We leren je juist hoe je zelf alle kennis kunt toepassen in de praktijk. De rest van je leven. Opgeven of de handdoek in de ring gooien is niet wat bij ons past. Je motiveren en er voor je zijn als je even de verkeerde afslag hebt genomen, dat doen we maar al te graag. Bij ons ben je geen nummer en stoppen we niet met coachen om 17:00 uur. We steunen je door dik en dun. Want jij hebt een doel en die gaan we behalen ook!

Let’s get in touch!

Vermoed jij dat wij wel de coach voor jou zouden kunnen zijn om je ideale gewicht te behalen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in via bovenstaande button “Let’s get in touch”. Wij komen dan binnen 24 uur bij je terug. We kunnen niet wachten om van start te gaan!