Bo

“We kennen jou persoonlijk nog niet, maar ik ken je uitdagingen maar al te goed.“

Over mij

Hoi! Ik ben Bo, diëtist en founder van MyFoodCoach. Als ondernemer ben ik gepassioneerd om anderen te helpen naar een gezonde leefstijl. Ik heb een gezin met twee jonge kinderen en een eigen bedrijf. Ik weet dus als geen ander hoe groot de uitdaging is om gezonde keuzes te maken in je drukke leven.

In 2017 heb ik MyFoodCoach opgericht met als doel om van afvallen weer een positieve en plezierige ervaring te maken, zonder al te veel gedoe. Weg uit de stoffige praktijken en binnenkomen waar de gedragsverandering plaatsvindt; bij jouzelf.

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik jou zie opbloeien. Niet omdat je snel dat gewicht aan het verliezen bent, maar omdat je jouw hardnekkige gewoontes in de ogen durft te kijken en deze overwint. Opbloeien is het resultaat van breken met patronen die niet voor je werken. Bij MyFoodCoach leren we je hoe je oude patronen doorbreekt, de stem in je hoofd verandert en luistert naar je lichaam.

Waar ik van hou

De pasta carbonara klaargemaakt door mijn man, eerlijkheid, bananen, fietsen, recht door zee zijn, mijn werk, zondagen, pindakaas, buiten zijn, de kleur groen, lente, mueslibollen, lange wandelingen, goede koffie en wijn, zwemmen, teamwork, kaasplankjes, podcasts over psychologie luisteren.

Waar ik niet zo van hou

Diëten, lezen (ik ben zo dyslectisch als een deur), koken, poespas, auto’s, te veel saus en slechte koffie.

Wil je de eerste stap zetten naar een fitter en energieker leven?