Emma

“Stop met diëten en start met eten!“

Over mij

Hoi! Ik ben Emma, diëtist bij MyFoodCoach. Ik ben afgestudeerd als Sport en Lifestyle coach en daarna ben ik aan de Haagse Hogeschool afgestudeerd als diëtist. Voeding en het menselijk lichaam is mijn passie. En het is mijn doel om jou te helpen een gezond eetpatroon te omarmen, zonder zorgen en angsten.  

Als diëtist spreek ik dagelijks mensen die al een wirwar aan diëten hebben gevolgd. Ik kan me voorstellen dat je inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet, al die zelfbenoemde voedingsgoeroes die informatie de wereld insmijten. Laten we samen de strijd aangaan tegen misleiding en onzin. Bij MyFoodCoach kiezen we er bewust voor om alleen met mensen te werken die klaar zijn voor structurele verandering en zich hiervoor in willen zetten.  

Je brein: de cruciale factor op je afvalreis! Het oerbrein drijft ons naar comfort, maar echt afvallen vraagt om meer. Het draait om gedragsverandering en bewuste keuzes. Als je aangeleerde overtuigingen en patronen openbreekt en blootlegt, creëer je de basis om een gezonde leefstijl op te bouwen. Alleen zo veranderen we jouw mindset en kunnen we een nieuw patroon ontwikkelen dat echt bij je past en wat je voor altijd volhoudt. Wil je ook elke dag bruisen van energie en met liefde naar jezelf in de spiegel kijken: ik ga graag met je aan de slag!

Waar ik van hou

Reuring en eropuit gaan, Italiaans eten, sporten, lange zomeravonden op het terras of in de tuin, mijn gezin (vriend Stephan en hond Hailey), buiten zijn in de natuur.

Waar ik niet zo van hou

Stil zitten, negatieve energie, alleen zijn.

Wil je de eerste stap zetten naar een fitter en energieker leven?