Michelle

“Topprestaties lever je samen!“

Over mij

Hoi! Ik ben Michelle, diëtist bij MyFoodCoach. Ik wist altijd al dat ik mensen op gezondheidsvlak wil helpen en al helemaal nadat ik afstudeerde als diëtist. Mijn werk is mijn passie en dat combineer ik met sporten op hoog niveau.

Ik ben topsporter volleybal (12 uur trainen per week en een wedstrijd) en daarom weet ik als geen ander hoe je met de juiste mindset en focus jouw afvalreis aan kunt pakken. De vier p’s (plezier, prestatie, persoonlijke ontwikkeling en participatie) die binnen topsport cruciaal zijn, zijn ook terug te vinden in mijn werkwijze als diëtist. Niet alleen het afvallen staat centraal, ook persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid is belangrijk.  Als je net als ik voluit wilt kunnen leven, maar je wordt daarin belemmerd door overeten, overgewicht en overmatig verlangen naar eten, laat mij je dan helpen. Met mijn energie en passie zal ik je stap voor stap meenemen in jouw reis naar gezond leven, meer zelfzorg en persoonlijke groei. Ik kijk ernaar uit om jou te coachen!

Waar ik van hou

Genieten van het leven, enthousiasme, eerlijk- en oprechtheid, pindakaas, sporten, summerlife, lief zijn voor elkaar en het beste in elkaar naar boven halen.

Waar ik niet zo van hou

Koriander en verliezen.

Wil je de eerste stap zetten naar een fitter en energieker leven?