Vertrouwd door 4500+ tevreden mensen op hun afvalreis, met ondersteuning van ervaren diëtisten
De Community waar je samen sterk staat

Welkom in de
MyFoodCoach
Huiskamer

Waar Verandering Begint
Header image

Wat je kan verwachten

De besloten community in de Huiskamer is een krachtig en opbouwend platform. Profiteer van de inzichten en vraagstukken die je hier met elkaar uitwisselt. Je kunt hier schriftelijk gecoacht worden en voorkomen dat je vastloopt.

Elke week een nieuwe informatieve hand-Out

Superhandige hand-outs die je kan downloaden om er voor te zorgen dat jij in elke situatie weet hoe jij je voeding en gedrag zo kan toepassen dat jij je doelen bereikt. Leer van onze experts en pas deze kennis toe in jouw reis naar een gezonder leven.

Fijne groep die diepgang zoekt en elkaar steunt in verandering

Sluit je aan bij een warme en ondersteunende community die diepgang zoekt. Hier vind je gelijkgestemden die je begrijpen en ondersteunen tijdens je reis naar een gezonder leven. Steun elkaar, deel ervaringen en vier gezamenlijke successen in een positieve en stimulerende omgeving.

Coaching van de diëtisten van MyFoodCoach

Profiteer van groepsbegeleiding door onze geschoolde diëtisten. Ze zijner om je te coachen, vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij elke stap van je afvalreis. Liefdevolle schop nodig? Die delen ze gratis uit.

Handige sub-boards

In de Huiskamer zijn er diverse sub-boards waar je je berichten kunt delen. Of je nu op zoek bent naar advies, inspiratie of gewoon wilt delen wat je bezighoudt, er is altijd een geschikte plek. Vind je community binnen de sub-boards die het beste bij jou passen.

Altijd korting op cursussen

Als Huiskamerlid geniet je altijd van exclusieve kortingen op onze uitgebreide cursussen. Duik dieper in de wereldvan gezonde voeding, mindfulness en meer. Investeer in je kennis en vaardigheden met de voordelen die wij speciaal voor jou bieden.

Hoor het van onze tevreden members!

Wat andere zeggen over onze community
"De huiskamer is een warme en gezellige community waar je je thuis voelt. Hier kun en mag je echt jezelf zijn en je kunt hier je hart luchten op een veilige manier. De huiskamergenoten zijn er voor elkaar en helpen elkaar waar ze kunnen. Ik voel mij hier echt gezien en gesteund bij mijn afvalreis. Samen is zoveel leuker dan alleen. Blij dat ik lid ben !"
Cheyenne
"In de Huiskamer wordt zoveel meer besproken dan alleen de getallen op de weegschaal of het aantal Kcal. Ik vind in de Huiskamer verbinding met anderen en diepgang over bijvoorbeeld het veranderen van patronen. Erg waardevol als je het mij vraagt. En zeker iets wat iedereen zichzelf zou moeten gunnen, die wil werken aan een blijvende gezonde leefstijl."
Imke
"In de huiskamer kan ik 24/7 terecht als ik een steun in de rug nodig heb of een peptalk, gemotiveerd wil raken en op zoek ben naar tips en tricks en naslagwerk.

Elkaar steunen in een levensveranderende kijk op voeding op een gezellige plek waar iedereen welkom is. Dat is de huiskamer van MFC voor mij."
Stephanie

En dit alles voor slechts €5 per maand