Vertrouwd door 4500+ tevreden mensen op hun afvalreis, met ondersteuning van ervaren diëtisten
Het programma op verzoek van veel oud deelnemers

Win je eigen regie terug

We begrijpen dat elke persoon uniek is, daarom is ons programma ontworpen om aan jouw individuele behoeften en doelen te voldoen.

Wij zijn jouw partners in deze reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Durf de regie over je gezondheid terug te winnen en laat ons je daarbij helpen. Schrijf je nu in en ontdek de kracht van onze gemeenschap en deskundige begeleiding.
Header image

Ga aan de slag met jouw stok achter de deur

3 maanden

Geschikt voor iedereen die het fijn vindt om altijd gemotiveerd te worden en een steuntje in de rug te krijgen van een ervaren diëtist.
totaalprijs
€237
Ja, ik wil starten
Maandelijks coachingsgesprek met jouw ervaren diëtist zodat jij je doelen gaat bereiken
Whatsapp Communnity met small-group coaching, support en inspiratie
Ondersteuning van onze tools
Wekelijkse modules om van weten naar doen te gaan
Vier je successen samen met de groep
Jouw stok achter de deur!
3 maanden aan de slag

6 maanden

Meest gekozen
Geschikt voor iedereen die het fijn vindt om altijd gemotiveerd te worden en een steuntje in de rug te krijgen van een ervaren diëtist.
Nu van €474 naar:
€379
Ja, ik wil starten
Alles uit het 3 maanden pakket
Het programma voor 6 maanden met extra hoge korting.

Een cadeau aan jezelf

WhatsApp Community

Sluit je aan bij onze exclusieve WhatsApp-groep, een veilige en ondersteunende ruimte waar je kunt communiceren met onze ervaren MyFoodCoach-diëtist en andere oud-deelnemers. De community is een bron van continue inspiratie, waardevolle informatie en positieve energie. Hier kun je je ervaringen delen, vragen stellen, en elkaar motiveren.

Persoonlijke coaching

Geniet van persoonlijke begeleiding met onze toegewijde coach. In maandelijkse gesprekken bespreken we je voortgang, identificeren we obstakels en stellen we nieuwe doelen op. Dit is jouw kans om individuele aandacht te krijgen, je successen te vieren en eventuele uitdagingen te overwinnen met deskundige ondersteuning.

Elke week resulaat

Natuurlijk ga je weer aan de slag met de MFC-spelregels volgen, waardoor jij elke week resultaat gaat zien op de weegschaal. In de groep evalueren we wekelijks de resultaten. Ook als deze een weekje tegenvalt.

Leren naar doen

We begeleiden je bij het omzetten van kennis in actie. Je hebt wellicht veel geleerd, maar nu is het tijd om die kennis in de praktijk te brengen. Je coach zal je helpen strategieën te ontwikkelen, obstakels te identificeren en echte, duurzame veranderingen in je dagelijkse leven aan te brengen. Je krijgt praktische tips en tools om je gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden.

Extra support

Naast de geplande gesprekken en dagelijkse motivatie, staan we altijd klaar om je te helpen. Heb je een specifieke vraag over voeding? Behoefte aan extra ondersteuning op een moeilijke dag? Stuur ons gewoon een berichtje en we zijn er om je te begeleiden. Jouw succes is onze prioriteit, en we zijn slechts een bericht verwijderd om je te helpen.

Dagelijkse stok achter de deur

Elke dag ontvang je een dosis motivatie en ondersteuning rechtstreeks op je telefoon. We zijn jouw dagelijkse stok achter de deur, klaar om je aan te moedigen, je positieve affirmaties te sturen en je te herinneren aan je doelen. Ons doel is om je gemotiveerd te houden, zelfs op de moeilijkste momenten.

Wat anderen zeggen over het eigen regie programma

Ik ben hier echt zo blij mee. Gisteren nog met een vriendin over gehad. Ik had al een keertje gekeken of ik nog bij mijn oude modules kon maar dat ging helaas niet meer. En toen kwamen de eerste mailtjes. De eerste genegeerd. Bij de tweede toch getriggered en uiteindelijk belafspraak gemaakt. Toen had ik al voor mezelf besloten en kon toen ook ineens die knop omzetten waar ik al maanden mee worstelde. De tips, de modules, de app groep. Alles overzichtelijk en veilig. Ik zou het iedereen aanbevelen!
Erika
Ik ervaar het programma als positief, fijn, een fijne groep en jou Emma, als een coach die er echt is en met je mee denkt waar ik op vast loop! Het is voor mij een “hou vast” een stok achter de deur. Ik behoud motivatie en al gaat het eens “mis” ik weet hoe ik me moet herpakken. Het is fijn om aan het eigen regie programma mee te doen en te weten dat je niet alleen bent. Succes ervaringen worden gedeeld maar ook de minder fijne dingen.
Kirstel
Het programma vind ik ook positief. Ook fijn dat je met een groep bent die gelijkgestemd is. Allemaal struggels en ieder op zijn/haar eigen manier. Het is een hou vast en zeker een stok achter de deur. Ook vragen kun je gemakkelijk stellen. Korte lijntjes en dat voelt fijn. En de vraag die laatst werd gesteld rondom “wat is je verhaal” vond ik ook echt heel fijn. Zou het anderen zeker gunnen ook zo’n groep.
Amanda
Voor mij is een heel welkome steun in de rug en weer een zet in de goede richting. Ondanks dat ik de 12 weekse al eens gedaan heb, is er ook nu veel te leren en op te frissen. Het is een heel waardvol programma dat zijn titel echt waarmaakt: win je eigen regie terug.
Karin
Het is en blijft een hele fijne stok achter de deur en ik vind het erg leuk om het samen te doen, in groepsverband. Dat motiveert toch nog net wat meer dan als je het in je eentje moet doen en fijn om de steun hij elkaar te kunnen zoeken/geven. Erg blij mee dus!!
Rianne
Tekst
Mariëlle

Even overleggen?

Wil je ons eerst nog even spreken voordat je gaat starten omdat je bijvoorbeeld nog niet weet welk pakket het beste bij je past of omdat je nog andere vragen hebt? Geen probleem!

Plan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om al je vragen te stellen en te ontdekken hoe het eigen regie programma jou kan helpen om je doelen te bereiken.