SUCCESVOL AFVALLEN ZONDER VERBODEN PRODUCTEN

GEDRAGSVERANDERING IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

ONZE PAKKETTEN

Aanmelden pakket A -> klik hier

Aanmelden pakket B -> klik hier

Aanmelden pakket C -> klik hier

*Let op: We stellen max 5 plekken per pakket beschikbaar omdat we gaan voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit! Claim je plek en meld je aan.

Het programma duurt 12 weken. We geven je de optie om het totaalbedrag uit te spreiden over 7 of 4 maanden.
Indien je voor termijnbetaling kiest is je programma dus eerder afgelopen dan je betalingsverplichting. In één keer betalen is natuurlijk ook een optie.

Je hebt vanuit je basisverzekering recht op +/- 180,- euro vergoeding na aftrek eigen risico! Je kunt dus al vanaf 148,50 euro meedoen!

Bonus loopt af op vrijdag 15:00 uur, je hebt nog:
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Met als BONUS t.w.v. 500 euro bij aanmelding voor vrijdag 15:00 uur:

 • Toegang tot de module “Dieet Denken De Baas

 • Niet 12 weken maar 14 weken lang toegang tot de besloten Facebookgroep

 • Niet pas starten over een maand maar a.s. maandag al

 • Ons digitale Feestkookboek

 • Ons digitale Winterkookboek

 • Ons digitale Zomerkookboek

DANKZIJ HET 12-WEEKSE AFVALPLAN:

 • Verander je je eetgewoontes structureel dankzij effectieve gedragsverandering;

 • Weet je hoe je invloed kunt hebben op je brein en daardoor verleidingen de baas kunt zijn;

 • Hebben etentjes buiten de deur of feestjes geen negatieve invloed meer op de weegschaal;

 • Krijg je inzicht in je eigen gedragingen en gewoontes die zorgen voor (on)bewuste eetkeuzes;

 • Hoef je nooit meer na te denken wat je op tafel zet dankzij de bundel aan snelle + slanke recepten;

 • Geef je niet tijdelijk gas maar zet je juist door zodra je agenda je in de steek laat dankzij onze persoonlijke coaching;

 • Bereik je je ideale gewicht zonder het idee te hebben dat je aan het ‘lijnen’ of ‘diëten’ bent;

 • Kortom, je kleding voelt niet alleen fijner aan; maar je voelt je ook zelfverzekerder, krachtiger en energieker!

WIJ GELOVEN IN JE

Je baalt van je lichaam en met name je buik. Je kunt nu niet de kleding aantrekken die je graag wilt dragen. Je vindt het vreselijk jezelf op foto’s te zien en voelt je onaantrekkelijk richting je partner. Je baalt van je lichaam in de spiegel en trekt je liever ’s avonds terug achter de tv omdat je je schaamt voor je lichaam en te weinig energie hebt om erop uit te gaan.

Je wilt afvallen zonder ooit nog een dieet te volgen. Je wilt genieten van lekker eten en gezellige momenten zonder zorgen te maken over je gewicht. Je wilt niet meer gaan voor een crashdieet maar voor levenslang resultaat dankzij een eetpatroon wat past bij jou en je gezin!

Wij geloven erin dat jij na 101 afvalpogingen succesvol kunt afvallen zodra je je gedachten en gewoontes onder de loep gaat nemen met behulp van onze succesvolle methode en in actie komt dankzij duidelijke + directe coaching van ons.

HONDERDEN MENSEN GINGEN JE VOOR

“Gewoon doen! Afvallen is echt een te gek spel geworden!”

Ben

“Jullie zijn een super team zijn!”

Leanne

“19 kg afgevallen!! Na mijn ervaringen met MyFoodCoach kan ik niets anders zeggen dan: “Zeker een aanrader!”

Bernice

“Ik vond het 12-weekse afvalplan echt super, Bo & Fleur hun enthousiasme is enorm!”

Bram

“Wat ik zo leuk vind aan MyFoodCoach is niet alleen alle kennis en alle tools die je krijgt aangereikt, maar vooral de ondersteuning die je krijgt van de meiden en van de mensen waarmee je de 12 weekse volgt!”

Dennis

“Jullie zijn allebei hele lieve enthousiaste maar vooral kundige foodcoaches!”

Kitty

|Met zo’n gepassioneerde coach is het mij gelukt om mijn streefgewicht te behalen!”

Olga

“Tijdens mijn vorige afvalpogingen heb ik geen inzicht gekregen in mijn gewoontes waardoor het slechts tijdelijke resultaten waren. Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn gedrag”

Lianne

“En het fijne is, het kost veel minder moeite dan ik had verwacht. Bo en Fleur laten je op een positieve manier kennismaken met een nieuwe leefstijl”

Ian

Bij ons geen twijfel of je je kilo’s gaat kwijtraken dankzij onze unieke resultaat garantie. Honderden mensen zijn je voorgegaan en genieten nu dag in dag uit van hun lijf. Dankzij de besloten community omring je je met gelijkgestemde mensen die allemaal 1 en hetzelfde doel hebben: afvallen. Met ons als coach aan je zijde met alle kennis in huis, ga jij je doel 100% zeker weten behalen en behouden.

Susanne pakte na de 5 daagse door met dit grandioze resultaat:

“Shaken, Koolhydraat arm eten, gewoon niet snoepen, zelf bijhouden wat ik eet, veel sporten, etc. Allemaal dingen die ik heb geprobeerd om definitief van die overtollige kilo’s af te komen.

Maar elke keer was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Ik begon enthousiast, het ging 2-3 weken heel erg goed, er komt een borrel / feestje voorbij, ik ga de mist in, denk dat alles voor niks is geweest en val weer in mijn oude gewoontes. Begin oktober hadden een paar vrienden hetzelfde gevoel als ik: die kilo’s moeten eraf, dus waarom geen challenge? In 3 maanden tijd gingen we proberen om met 5 personen 40 kilo kwijt te raken. Ook dat ging in het begin heel goed, maar waar er 1 de mist in gaat, trekt hij de rest met zich mee.

Op het moment dat het ook net bij mij weer mis ging, kwam ik op Instagram MyFoodCoach tegen. Een 5 daagse challenge en gratis, waarom proberen we het niet gewoon. En vol goede moed begon ik met de 5-daagse. Na 4 dagen hadden we op donderdagavond een online training, ook hier had ik me netjes voor aangemeld. Vlak voor de training zei mijn man: ik heb je zelden zo gemotiveerd gezien, je bent zo vrolijk, je vindt het zo leuk! En dat gevoel werd na de training alleen maar meer bevestigd. Mijn man zei: ik weet niet wat die meiden allemaal tegen je zeggen, maar het werkt! En dat was voor mij de reden om me aan te melden voor de 12-weekse.

We gaan korte metten maken met die excuustruus en de apen weer terug in zijn kooien leren zetten. En vooral de tips en trucs die ik hiervoor heb gekregen, hebben me enorm geholpen. Je tussendoortjes in de auto en op zolder leggen, zorgvuldig je bestek kiezen, bij een buffet eerst een rondje lopen zonder bord en je actiepunten klein, maar effectief houden met uiteraard een feestje wanneer het gelukt is! Foto’s waarop ik Bo en Fleur met en wijntje en een stuk appeltaart zie, werken voor mij enorm motiverend. Niet het gevoel hebben dat ik iets niet mag, maar juist moet genieten (met mate J). Ga lekker uit eten, neem je tussendoortjes, maar ben je bewust van wat je eet en bedenk bij jezelf: is dit de kcal echt waard? Geef ik dit een 8 of hoger? Al met al ben ik na 12 weken maar liefst 13.6 kilo kwijt geraakt, precies het huidige gewicht van mijn zoontje van 1.5 jaar.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar wat ben ik trots op mezelf! Afgelopen weekend heb ik dan ook een klein feestje gevierd! Nu lekker door met het masterplan. Want ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar met de hulp van Bo en Fleur ben ik over 9 maanden weer een gezonde, actieve, vrolijke en vol zelfvertrouwen Suus! Ik weet dat ik het kan!