Waarom wil jij afvallen?

Pin point je dwingende noodzaak

Waarom wil jij afvallen?

Veel mensen willen afvallen. Dat is een feit. Maar met welke reden wil je afvallen? Dat is nog vaak een vage beargumentatie.

En zolang je niet helder hebt staan wat jouw ‘waarom’ of‘ dwingende noodzaak’ is, hoe kun je dan doorpakken na een tegenslag? Waarom zou je dan na een kcal rijke dag het slimmer aanpakken? Hoezo raap je dan jezelf bij elkaar nadat de weegschaal omhoog i.p.v. omlaag is gegaan?

Als je daarentegen 10 minuten de tijd neemt om jouw ‘waarom’ op papier te zetten, wil je niets anders dan doorpakken. Net zolang tot je jouw doel hebt behaald. Wees eerlijk naar jezelf toe wat je écht diep van binnen wilt. Want daar zit die vlam die moet gaan branden.

“Ik wil weer lekker in mijn vel zitten”

En met zelfvertrouwen voor de spiegel kunnen staan.

Ik wil alle kleding aan kunnen die ik mooi vind.

Zodat ik mijzelf niet meer hoef te verschuilen.

Ik wil weer gezien worden door mijn omgeving”

Zodra je stopt met verkopen aan jezelf dat er geen probleem is, kun je starten met het vinden van de oplossing ervan. Pak nu pen en papier. En noteer voor jezelf wat je daadwerkelijk wilt bereiken als je bent afgevallen. In dat antwoord vind je de drive om niet eerder de handdoek in de ring te gooien voordat je die gouden plak om je nek hebt hangen.

Waarom wil jij afvallen?

Veel mensen willen afvallen. Dat is een feit. Maar met welke reden wil je afvallen? Dat is nog vaak een vage beargumentatie.

En zolang je niet helder hebt staan wat jouw ‘waarom’ of‘ dwingende noodzaak’ is, hoe kun je dan doorpakken na een tegenslag? Waarom zou je dan na een kcal rijke dag het slimmer aanpakken? Hoezo raap je dan jezelf bij elkaar nadat de weegschaal omhoog i.p.v. omlaag is gegaan?

Als je daarentegen 10 minuten de tijd neemt om jouw ‘waarom’ op papier te zetten, wil je niets anders dan doorpakken. Net zolang tot je jouw doel hebt behaald. Wees eerlijk naar jezelf toe wat je écht diep van binnen wilt. Want daar zit die vlam die moet gaan branden.

“Ik wil weer lekker in mijn vel zitten”

En met zelfvertrouwen voor de spiegel kunnen staan.

Ik wil alle kleding aan kunnen die ik mooi vind.

Zodat ik mijzelf niet meer hoef te verschuilen.

Ik wil weer gezien worden door mijn omgeving”

Zodra je stopt met verkopen aan jezelf dat er geen probleem is, kun je starten met het vinden van de oplossing ervan. Pak nu pen en papier. En noteer voor jezelf wat je daadwerkelijk wilt bereiken als je bent afgevallen. In dat antwoord vind je de drive om niet eerder de handdoek in de ring te gooien voordat je die gouden plak om je nek hebt hangen.

Wil je de eerste stap zetten naar een fitter en energieker leven?